mjst Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 imoun mesa sto game kai xafnika efaga DC apo to game ... to pack einai 3 click n go tou light magic mesa sto game itan k enas filos mou san GM kai ton rotisa ti ekane alla mou ipe tpt.. na kai oi photo.. re pedes exete na mou protinete kapio alo pack 3 click n go? exo provlima me navi kai ta alla programata gia afto den mporo na kano kanoniko server..
0 disast3r Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 afises keno to class tou npc 14860 sto database...
0 mjst Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 diladi? den piraxa kanena npc ;D otan to epa8a imoun mesa sto game kai den ixa piraxi tpt... efaga DC me petaxe ekso kai QQ o server
0 Commodus Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Fisiko eine na sou parousiazei tetoiou eidous problimata , efoson xrhsimopoieis preconfigured pack. Giati re anthrope mou den matheneis na kaneis compile , na katebaseis ena clean pack kai na doulepseis panw se auto ?
0 mjst Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Commodus file mou exeis apolitos dikio... to 8ema einai oti exo provlima sto pc mou giati otan kano egatastasi mySQL mou vgazei error otan paw na to setaro kai ales fores mou vgazi provlima to navi... to pc pou exo petaei i7 epexergasti exei alla me ta palio vista pou exo pano einai gia petama.. malon 8a paro enan forito disko na peraso ta arxia tou pc mou k na ton kano format gia na xana kano egatastasi java navi mysql.. tora gia afto to provlima pou exo yparxi kapia lisi? me php mporo na ftiaxo diko mou server?
0 RedmanFTW Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Δεν πιστεύω οτι υπάρχει λύση φίλε αυτα τα pack είναι μόνο για δοκιμές και for fun..Άμα θέλεις σοβαρό server πάρε ένα pack και κάνε compile αλλιώς πάρε ένα preconfigure αλλά ποτέ 3 clicks and go..
0 mjst Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 okz.. ti na po afou den yparxi lisi... :( thx pados pedes.. exete na mou protinete kapios me prostasia apo phx kai genika psilo fixarismeno?
Question
mjst
imoun mesa sto game kai xafnika efaga DC apo to game ... to pack einai 3 click n go tou light magic
mesa sto game itan k enas filos mou san GM kai ton rotisa ti ekane alla mou ipe tpt..
na kai oi photo..
re pedes exete na mou protinete kapio alo pack 3 click n go? exo provlima me navi kai ta alla programata gia afto den mporo na kano kanoniko server..
6 answers to this question
Recommended Posts