Freyr Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Kaspersky.Big protection and it can detect a lot of infections Quote
sufferwounds Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 lpn legete antivirus kai oxi nood 32 alla nod Tora me thema pio einai kalitero tha elega kaspersky ama exeis metrio pc gt sou kolaei kapos ama exeis moufa pc bale nod einai poli elafri kai dn sou to kolaei katholou kai einai eksisou kalo oso to kaspersky Quote
TheVortex Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Nod32. μην περιμενεις και τον απολυτο χακερ να μπει στον υπολογιστη σου. μουφα pc, αυθεντικο γρηγορο η αργο pc οπως λεει ο φιλος μας, nod32 θα βαζεις. Quote
MrBillopS Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Egw pantws xrisimopoiw to teleutaio kairo to antivirus tis Microsoft , kai exw meinei poly ikanopoihmenos . Twra apo ayta ta 3 sou synistw nod32 . Quote
NxNos Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 to kalitero ston kosmo prostoparron einai to avast gt me tin ekkinisi ka8e fora kanei scan kai me to pou mpi eios amessos ton vriskis kai prostatevi oso eisai sto internet kai amma vri io esi diallegis amma kratas i delete Quote
Hax0r Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Το καλυτερότερο είναι το Linux, ούτε ιός ούτε πατέρας. Quote
Albion™ Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 nod32 xalara. A xalara kiolas e? mono pou file mou den kani na to les afto epidi sou aresi esena... kapote kai egw goustara McAfee... kai as elegan ta tests oti to mcafee einai 10- egw eki... lipon pedia ... to kaspersky den to ksero, mono akousta san name to Nod tha s protina apo afta ta 3 giati to Avast pote vgike kale? edw kai 3,4 xronia exei pari kapia fimi... palia oute i mana t to ksere! anyway.... Nod Quote
Angel Of Death Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Avira > Eset > Kaspersky > Avast ... http://www.av-comparatives.org PS: Den proteinw Avast, prosfata to ebgala apo to pc enos pelati gt otan syndee syskeyes USB, to pc ekleine logo trofodotikoy (to Avast traboyse poly) ... Quote
Fя0zenInside™ Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 nod 32 ofc alla exoun ginei ekatontades topics me auto to thema re guys anyway pshfizw to nod 32 Quote
BloodyWarrior Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Kaspersky αναφισβίτιτα! simfono, to kaspersky me exei boithisi afantasta oso kanena allo antivirus. Quote
Recommended Posts