Kяaσh Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 geia sas paidia o filos m exei balei win 7 x64 bit kai otan paei na dei mia tainia xwris ensomatomenous upotitlous tou ta bgazei deite tin eikona 3erete gt kai an nai pws to ftiaxnw ekane kai format kai tpt twra kati sta windows paizei na einai
T3Rr0r@s Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 exi gia gnisia i ta maimou windows 7? kalitera na perasi tous drivers !
ExTrEmEDwarf Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 download gom player, ta pezei ola mia xara
Fя0zenInside™ Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 auto ginotane ston br0 m sto laptop p eixe ta win7 epeze ena game elhniko dn thymame nmz to metin htane kai tou evgaze tetious xarakthres vsk egw pisteuw oti exei sxesh me thn glwssa dld an ekei p kaneis format dialekseis thn agglikh glwssa tote katharises xD s vgazei tetia alla ntax... exw dei kai alla pc me agglikh glwssa eggatesthmenh alla xwris prob se upotitlous/games ktlp sumperasmata dika sas^^
Maxtor Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 gia ipotitlous katebase to Satsuki decoder, episis ta .srt arxeia sose ta san UNICODE , alios ANSI, alios UTF, ena apo ta tria tha peksei. ;)
WebM0nst3r Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 to 8ema einai oti to programma p paizei tin tainia dn ipostirizei ta ellinika (giauto alloste k ta bgazei allampournezika) ean exei subtitle settings mporeis kalista na to ftia3eis ean pali oxi alla3e player ;)
Bleik Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Skeftikes oti ta sub-titles poy kateyase isws dn einai gia to sigkekrimeno "download"? Prepei na vreis ta katalila sub-titles.
ExTrEmEDwarf Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 A twra eida to provlima egw nomiza pws eixes provlima stin eikona Pigene start > control panel meta pata sto Legional and Language options pigene stin kartela advanced, kai pata sto greek. meta tha thelei to cd twn windows kai tha kaneis rr to pc kai etoimo =D
Kяaσh Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 egw sto pc m me to vlk mporw na dw kanonika tin tainia anyway 8a kanw oti m eipe o maxtor kai theend dokimase kai KMPlayer tpt anyway Locked
Recommended Posts