Frank Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [ENG] Hello, I am searching for an online shop where I will find Shirts, Jackets and bla bla bla but I want designer clothes. What I mean? Wesc, BillaBong etc...I want cheap prices and reliable ones. Waiting for links! Thanks! [GR] Γεια σε όλους, Ψάχνω για ένα online κατάστημα αγοράς ρούχων. Ψάχνω επώνυμα ρούχα τύπου Wesc, Billa Bong κλπ. Θέλω φθηνές τιμές και αξιόπιστα καταστήματα (μην με κλέψουν κιόλας :P). Περιμένω sites... Ευχαριστώ!
xXSkillerXx Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [GR] Ε-bay. Βρισκεις π.χ DC φουτερ, ζακετες, billabong βερμουδες κτλπ απο 30 ευρω. Δεν μιλαω για μεταχειρισμενα και φορεμενα ρουχα btw. Πολλα καταστηματα πουλανε μεσω e-bay και βγαινουν πιο φτηνα τα ρουχα. http://www.ebay.com/
Frank Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 [GR] Ε-bay. Βρισκεις π.χ DC φουτερ, ζακετες, billabong βερμουδες κτλπ απο 30 ευρω. Δεν μιλαω για μεταχειρισμενα και φορεμενα ρουχα btw. Πολλα καταστηματα πουλανε μεσω e-bay και βγαινουν πιο φτηνα τα ρουχα. http://www.ebay.com/ Για βοήθα λίγο σχετικά με αυτό μην πάρω τίποτα μεταχειρισμένο...:P
Cocaina Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Θέλεις να πας σε κατάστημα να αγοράσεις ή με πιστώτικη?
Frank Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Θέλεις να πας σε κατάστημα να αγοράσεις ή με πιστώτικη? Πιστωτική...Μέσω internet τέλος πάντων θα γίνει η αγορά..
xXSkillerXx Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Π.χ πες οτι βλεπεις το παρακατω φουτερ : Κοιτας τιμη και ποσο κανουν τα μεταφορικα για να το φερουν στην Ελλαδα. Μετα βλεπεις αμα ειναι σε δημοπρασια η αμα το πουλαει κατευθειαν. Αμα ειναι σε δημοπρασια, κοιτας ποτε ειναι και περιμενεις. Οταν ερθει η ωρα της, βαζεις σιγα σιγα τιμες για το προιον, αναλογα και ποσα θες να δωσεις δηλαδη. Τωρα, αμα ειναι μεταχειρισμενο η οχι, κανει αναφορα ο seller. Και στο λεω γιατι μου εχει τυχει κιολας. Αμα παρεις ρουχο και ειναι φθαρμενο,σκισμενο η οτιδηποτε (ενω ο seller εχει δηλωσει οτι ειναι new) του στελνεις e-mail και το παιρνει πισω με μεταφορικα δικα του. Oι τιμες οπως ειδες, ειναι πολυ χαμηλες τις πιο πολλες φορες.
Frank Posted November 3, 2009 Author Posted November 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ, απλά προτειμώ αυθεντικά επώνυμα μαγαζιά και ας είναι και πιο ακριβά...
K4rMa Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Ευχαριστώ πολύ, απλά προτειμώ αυθεντικά επώνυμα μαγαζιά και ας είναι και πιο ακριβά... Eponimes markes... Twra poso empisto einai to site , dn kserw. www.shoestrainers.com
Kяaσh Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 [Gr]To kalo emeis edw stin a8hna exoume to monasthraki exei ta panta doxa to 8eo telos pantwn dn exeis kana kalo magazi ekei p menis? na ta pareis to e-bay opws eipe o skiller einai kalo twra gia alla sites dn 3erw pantws to ebay einai axiopisto kai eisai mia xara an pareis kati ;)
Belzebul Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Εγώ έχω δίπλα από το σπίτι μου ένα μαγάζι που πουλάει χονδρική fox. Επειδή θέλουν να διώξουν όμως τα παλιά ρουχά τα δίνουνε σε γελοίες τιμές... Αύριο θα πάω να το σηκώσω όλο! χαοοχαο
SirKuo Posted November 4, 2009 Posted November 4, 2009 Why u would need an online shop while y can buy WeSC,DC and etc from a shop near you???In every Town there is a Prime Timers and Skate shop......But since y ask a safe site is www.skateamerica.com.It is rly safe but i do not know about prices and shipment..... Cheers ^_^
Recommended Posts