Jump to content

Recommended Posts

Posted

[ENG]

Hello,

I am searching for an online shop where I will find Shirts, Jackets and bla bla bla but I want designer clothes. What I mean? Wesc, BillaBong etc...I want cheap prices and reliable ones. Waiting for links!

Thanks!

[GR]

Γεια σε όλους,

Ψάχνω για ένα online κατάστημα αγοράς ρούχων. Ψάχνω επώνυμα ρούχα τύπου Wesc, Billa Bong κλπ. Θέλω φθηνές τιμές και αξιόπιστα καταστήματα (μην με κλέψουν κιόλας :P). Περιμένω sites...

Ευχαριστώ!

Posted

[GR]

Ε-bay. Βρισκεις π.χ DC φουτερ, ζακετες, billabong βερμουδες κτλπ απο 30 ευρω.

Δεν μιλαω για μεταχειρισμενα και φορεμενα ρουχα btw. Πολλα καταστηματα πουλανε μεσω e-bay και βγαινουν πιο φτηνα τα ρουχα.

http://www.ebay.com/

Posted

[GR]

Ε-bay. Βρισκεις π.χ DC φουτερ, ζακετες, billabong βερμουδες κτλπ απο 30 ευρω.

Δεν μιλαω για μεταχειρισμενα και φορεμενα ρουχα btw. Πολλα καταστηματα πουλανε μεσω e-bay και βγαινουν πιο φτηνα τα ρουχα.

http://www.ebay.com/

Για βοήθα λίγο σχετικά με αυτό μην πάρω τίποτα μεταχειρισμένο...:P

Posted

Θέλεις να πας σε κατάστημα να αγοράσεις ή με πιστώτικη?

Πιστωτική...Μέσω internet τέλος πάντων θα γίνει η αγορά..

Posted

Π.χ πες οτι βλεπεις το παρακατω φουτερ :

2nspc9l.jpg

Κοιτας τιμη και ποσο κανουν τα μεταφορικα για να το φερουν στην Ελλαδα.

Μετα βλεπεις αμα ειναι σε δημοπρασια η αμα το πουλαει κατευθειαν.

Αμα ειναι σε δημοπρασια, κοιτας ποτε ειναι και περιμενεις. Οταν ερθει η ωρα της, βαζεις σιγα σιγα τιμες για το προιον, αναλογα και ποσα θες να δωσεις δηλαδη. Τωρα, αμα ειναι μεταχειρισμενο η οχι, κανει αναφορα ο seller.

Και στο λεω γιατι μου εχει τυχει κιολας. Αμα παρεις ρουχο και ειναι φθαρμενο,σκισμενο η οτιδηποτε (ενω ο seller εχει δηλωσει οτι ειναι new) του στελνεις e-mail και το παιρνει πισω με μεταφορικα δικα του.

Oι τιμες οπως ειδες, ειναι πολυ χαμηλες τις πιο πολλες φορες.

Posted

Ευχαριστώ πολύ, απλά προτειμώ αυθεντικά επώνυμα μαγαζιά και ας είναι και πιο ακριβά...

Posted

Ευχαριστώ πολύ, απλά προτειμώ αυθεντικά επώνυμα μαγαζιά και ας είναι και πιο ακριβά...

Eponimes markes... Twra poso empisto einai to site , dn kserw.

www.shoestrainers.com

Posted

[Gr]To kalo emeis edw stin a8hna exoume to monasthraki exei ta panta doxa to 8eo

telos pantwn dn exeis kana kalo magazi ekei p menis? na ta pareis

to e-bay opws eipe o skiller einai kalo twra gia alla sites dn 3erw

pantws to ebay einai axiopisto kai eisai mia xara an pareis kati ;)

Posted

Εγώ έχω δίπλα από το σπίτι μου ένα μαγάζι που πουλάει χονδρική fox. Επειδή θέλουν να διώξουν όμως τα παλιά ρουχά τα δίνουνε σε γελοίες τιμές... Αύριο θα πάω να το σηκώσω όλο! χαοοχαο

Posted

Why u would need an online shop while y can buy WeSC,DC and etc from a shop near you???In every Town there is  a Prime Timers and Skate shop......But since y ask a safe site is www.skateamerica.com.It is rly safe but i do not know about prices and shipment.....

Cheers ^_^

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...