Sifu Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 osoi exete pexi autous tous dio server pite mou pios nomizete oti ine kaliteros
killer666 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 apo mia fora exw akouseis kai tous 2 padws pistevw oti o supermacy einai kaluteros!
NiOSe Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 RaceSuperMancy einai para polu kalos server otan epaiza egw prin 4-5 mhnes tr dn 3erw an exei alla3ei kati!!!
DarkShine Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Emena Mou Aresei Poio Pollu O RaceSuperMancy...Epidi OtAN Mpika 1 Paidi Xoris Na Me Kserei Me Entuse Full...Tote Katalaba Sta PvP Poso Oraios HTan O Server
SirRoyal Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Merika Info Gia Ton RaceSupremacy Race Vs Race Style Diskolo Farm Ipervolika Poli PvP O Kaliteros Server Pou Exw Peksei Mexri Simera Ekleise Kai Perimenoume To New Update Tou Server Aytes Tis Meres Poli Oreos Server Paidia Den Perigrafete oso Anafora Apo Server Side Eixe Tous Kaliterous Dev Kai Sinexizei Na Tous Exei .. Deite To Video Eiste Oloi Eyprosdektoi Na Perimenete To On Date Tou Server Please Mn Spamarete Legontas Pote Tha Anoiksei O Server Kaneis Den Mas Leei To Mono Pou lene Einai Soon www.l2racesupremacy.com Kamia Fora To Forum/Site Exei provlima Me Kati Vlakeies Alla Katatalla Einai Poli Kalo Gia Na Pernate Tin Wra Sas Pragmatika Mou Lipei Aytos O Server Poli Plaka Oloi Htan Gamw Ta Pedia Xwris e3ereseis Eite Htan Sto Race Mou Eite Sta Alla Enemy Race Anipomono Na Anoiksei O Server Elpizw Na Sas Dw Ekei In Game Name SirRoyal Race Orc Opws Tha Deite Kai Sto Video ^^
Phoenix4 Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Diskolo Farm Ipervolika Poli PvP Μόνο από αυτό έβγαλα γνώμη για τον server , δηλαδή οι αρχάριοι θα είναι τροφή για τους παλιούς και pvp. Anyway Revolt ftw Revoltians!
SirRoyal Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Μόνο από αυτό έβγαλα γνώμη για τον server , δηλαδή οι αρχάριοι θα είναι τροφή για τους παλιούς και pvp. Anyway Revolt ftw Revoltians! Ipirxe Logos Pou Ipirxan 3 Diaforetika Zone Sta Opia Den Mporouses Na Foreseis Kalo Gear Sto Ena Forouses To Gear Pou Vgazeis Se 10 Lepta Sto Allo Forouses To Gear Poy Xriazotane 5-6 Wres Farm Kai Sto Teleyteo Mporouses Na Foreseis Ta Panta Kai Den Enow Oti An Se Evlepe O Gm Se Ekane Jail Klp Aplos Den Mporouses Na To Foreseis Sou Lew Itan Meletimenos Server Den Empaze Apo Pou8ena
TryMoaR Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Sou Lew Itan Meletimenos Server Den Empaze Apo Pou8ena Sure!! Ean den empaze apo pouthena tha legotan L2Pride! Gt s olou tous server kati tha doulebei!
`zэlaи Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 PaiDia Kalos einai kai o L2-RaceSuperMancy polu kalos kai dunatos server alla o L2-Revolt einai arketa dinatos server. 1)Xerhs pos dn prokeitai na klish gt pezo0n polla lefta me ta donate kai oxi mono kai 2)Oi Donators dn einai toso Special kai atrotoi oso sto0s allo0s server ! Exw Char eki kai exw xekinhsh edw kai kana mhna kai exw rixh donate me full +10 kai Weapon +20 einai arketa kalos Gia menane! Tora gi auto0s po0 dn to0s aresh einai go0sta !! Dn Mporw na pw kati ! L2-Revolt.com
Nikoloudos Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 PaiDia Kalos einai kai o L2-RaceSuperMancy polu kalos kai dunatos server alla o L2-Revolt einai arketa dinatos server. 1)Xerhs pos dn prokeitai na klish gt pezo0n polla lefta me ta donate kai oxi mono kai 2)Oi Donators dn einai toso Special kai atrotoi oso sto0s allo0s server ! Exw Char eki kai exw xekinhsh edw kai kana mhna kai exw rixh donate me full +10 kai Weapon +20 einai arketa kalos Gia menane! Tora gi auto0s po0 dn to0s aresh einai go0sta !! Dn Mporw na pw kati ! Νταξ δε νομίζουν να σηκώνουν 80 κιλά ζετέ όπως εγώ !
`zэlaи Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 XD File na so0 pw pezhs revolt ?[ Esy ?/color]
`zэlaи Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 [glow=Black,2,300]XD MMM KL OK RE BOY TO LEW KAI SE ESENA TO LEW KAI SE OSOUS DOUN AUTO TO POST OSOI PEZATE L2-Revolt kai dn pezete allo pia kai dn 8elete ta acc sas an dn exete problem stilte mo0 ta PSW se auto to mail [/glow] L24everZeLaN@hotmail.com
Aggelos13GR Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 galaxy to video pou ekanes upload esu to exeis ftia3ei?ennow autos einai o char s ston revolt?
Recommended Posts