*ZwntanoiNekroi* Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Topic Deleted Plz lock or delete this topic!
XxLordxX Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ayto Xreiazete +1 karma krima pou den mporo na sto doso :)
NoSti* Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Download Now..ty poli file m..k pistevo stadar oti 9a pareis +1 gia tn douleia sou!!!.
MiҳMasteЯ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 back up dn exei??? asap na ginei i database :D
MiҳMasteЯ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 a ok to vrika einai mesa sto pack tyyy kai gamw to pack einai !!!! a3izeis +1 karma.. alla paidia 8elw kapion na me help gia online...ta ports einai on
MiҳMasteЯ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 re file to dokimasa alla koita apatolesmata.. :-\ :-\ :-\
Souperkan Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 back up dn exei??? asap na ginei i database :D a ok to vrika einai mesa sto pack tyyy kai gamw to pack einai !!!! a3izeis +1 karma.. alla paidia 8elw kapion na me help gia online...ta ports einai on re file to dokimasa alla koita apatolesmata.. Warning 3 Post Concatenated CriticalPolise!
TEOGR_hItMaKeR Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Re paidia gt lete pws aksizei kai aksizei to pack aksizei alla den to ekane aytos aytos apla prosthese kapoia pragmata karma pire o author dld o zero kai o gloom pou to epeksergastike gia ta kala Tespa wreos o trader p ekanes kai ta dynasty thanks
disast3r Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 nai re alla evale tosa extra sto pack to pedi .. -Apella 50%(boreis na tn apokthseis mono apo tn custom trader dinontas tn s grade armor kai kapia mats) -Apella 100%(boreis na tn apokthseis mono apo tn custom trader dinontas tn Apella 50% armor kai kapia mats) -Dynasty 100%(boreis na tn apokthseis mono apo tn custom trader dinontas tn Dynasty 100% k 1kk Glitering Medal) -Custom RB Jewels opos tn L2 Gold(Boreis na ta apokthseis apo to shop kai apo ta RB) -3 Custom Zones me edited mobs k RB drops. -Custom Hero Skills Stats -Custom Hero Weapon's SA kai P./M.atk tou +30 hero weapon -5 Events CTF DM TVT VIP FOS -Dusk Weapons me custom stats -Epic Weapons me custom stats -Custom Nobless/Hero Items(to nobless pernete mn apo ta drops kapoiwn RB) -PvP/Pk Name/Title Color System -2 Customs Tattoos Mage and Fighter -Lord's Crown,Hero's Circlet and Noblesse Tiara adds +10% Hp/Mp/Cp and the castle circlets adds +10% Hp. -Editarismeno Tutorial Guide p leei ta info tou server ta stas ton Custom Amor/Weapon/Jewels kai to Donate List
Nightw0lf Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 -1 karma giati einai klemeni idea kai giati den tin ekane kai kali
*ZwntanoiNekroi* Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 plz no omg re man hremise ayto p kaneis einai spam
TEOGR_hItMaKeR Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 TI sxesi exei re pou ta ebale ayta to pio simantika tha itan na ebaze kana antihack + i kalitera na ekane olo diko tou pack :S den eipa oti ayta p ekane einai eukola apla pios o logos na to kanei se pack p egine prec 2 fores?
Recommended Posts