OmGG Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Ti katheste kai tsakoneste les kai tha vgalete akri Egw eida oti i atletiko einai 3 klaseis panw sas Kseroun na aksiopoioun tis efkeries tous Btw o aguero 1v3 sas allakse ta amortiser ekei pera den ton vlepate
αмοяαl Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 an k dn eimai vazelos as elpisoume pos 8a to girisoun mpas k paroume kana ba8mo Btw o aguero 1v3 sas allakse ta amortiser ekei pera den ton vlepate haha
УVІL™ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 den peirazei aderfe ola ok tha doume stin sinexeia :)
xXSkillerXx Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Εγώ πιστεύω στο 0-2 στο Βιθέντε Καλντερόν ! Βασικα, τον Ολυμπιακο τον συμφερει να χασει ο ΠΑΟ. Για να μη παρει μισα μισα τα λεφτακια απο την UEFA, να τα παρει ολα. ΤεCπα, αμα νικησει εξω, ειναι μαγκας.
Xplicit7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Βασικα, τον Ολυμπιακο τον συμφερει να χασει ο ΠΑΟ. Για να μη παρει μισα μισα τα λεφτακια απο την UEFA, να τα παρει ολα. ΤεCπα, αμα νικησει εξω, ειναι μαγκας. για πλάκα το πα :P ε κοίτα άμα αποκλείστει ο ΠΑΟ 2εκ έξτρα θα πάρει ο Ολυμπιακός.
xXSkillerXx Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 για πλάκα το πα :P ε κοίτα άμα αποκλείστει ο ΠΑΟ 2εκ έξτρα θα πάρει ο Ολυμπιακός. Nαι ρε know. D: Πιστεψε με , δεν ειναι μονο 2. 17 μισα μισα παιρνουν αμα περασουν και οι δυο. Αμα προκριθει καποια ομαδα και στην επομενη φαση, παιρνει αλλα 10. Εχει χρημα η ουεφα, τι να λεμε τωρα.
Xplicit7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Nαι ρε know. D: Πιστεψε με , δεν ειναι μονο 2. 17 μισα μισα παιρνουν αμα περασουν και οι δυο. Αμα προκριθει καποια ομαδα και στην επομενη φαση, παιρνει αλλα 10. Εχει χρημα η ουεφα, τι να λεμε τωρα. Μακάρι αλλα τόσο ακούγεται ;/ ρε τι θα γίνεται θα μείνουμε χώρις ομάδα στο Europa League ;
MiraDBZ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Μακάρι αλλα τόσο ακούγεται ;/ ρε τι θα γίνεται θα μείνουμε χώρις ομάδα στο Europa League ; Εντάξει τι να λέμε τώρα ο ΠΑΟΚ είναι απλά ελεεινός και η ΑΕΚ νομίζω ότι θα το γυρίσει το παιχνίδι.Μην ανησυχείς ρε άμα δεν πάνε θα πάει ο ΠΑΟ στο Europa League. =)
Xplicit7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Εντάξει τι να λέμε τώρα ο ΠΑΟΚ είναι απλά ελεεινός και η ΑΕΚ νομίζω ότι θα το γυρίσει το παιχνίδι.Μην ανησυχείς ρε άμα δεν πάνε θα πάει ο ΠΑΟ στο Europa League. =) Α ναι το ξέχασα πάνε κατευθείαν ομίλους δεν παίζουν προκριματικά.
DemonicSØuL Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Μολις γυρισα απο Τουμπα αλανια ο λαος αλλη μια φορα ηταν τρελαμενος . Την επομενη παρασκευη θα σας εχω εδω φωτος απο Ολλανδια :)
MiraDBZ Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 one moderator lock the topic, the match is over Τέτοιου είδους posts απαγορεύονται.Όταν δει το τόπικ ένας moderator θα το κάνει lock.Σταματήστε το αυτό καταντάει σπαστικό.Αν θες κάνε pm έναν mod.
Noble® Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 topic locked... molis to teleiwsw 8a pesoun k ta analoga -1 se olous tous fanatikous :/
Recommended Posts