Furiosus Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Zariche / akamanah LvL 1 giati apla den tha peftis me toso HP kai CP. Oso gia to Donate List autou tou server, den to sxoliazo. Quote
RєVєnGeR^ Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Well well...pare ta +100..Gt min ksexnas einai Level 1 Den exei noima giati to akamanah dinei pl ligotera stats..oso gia to zariche dax..dn 8a exei para polla...kalutera ena apo ta dio lvl 4 + para k ta dio lvl 1.. Quote
pao2001 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 eleos...+100 4 ever eine ta alla 2 opla meta apo 1 kill efiges...kai den iparxoun Quote
Pibby Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dn diabasa ta post apo pano m.. ala an milame gia pia ine kalitera se p.def ketC...akamanah fisika! Quote
XxDrexX Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 LoL ti mlkia na exei sto donate list zariche.. Quote
GameOver Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 LoL ti mlkia na exei sto donate list zariche.. 1on mn vrizi 2on dn eipa na sxoliazoume eipa na poume tn gnomi mas... Quote
*SlimShadow*^ Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 demonic zariche kai swords akamanah ti na ta kaneis ta alla den einai kai tpt mprosta safta Quote
GameOver Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 + 1 zarichie/akamanah +1 = ??? teCpa an 8es na peis zarichie/akamanah lvl1 kali epilogi ;) Quote
mVecAtoR Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Zarchie Kai Akamanah Lvl1 Gt opws ipan den pefteis me toso cp ^^ Quote
EtEяNiTy™ Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 ego 8a psifiza kai gia ta 2(an ginotan) gt apo ti mia einai kalo genikotera na exeis ++ items(gia epidiksi alla kai gia stats) alla kai ta zariche/aka gt dinoun kati polu perissotero apo ta apla stats p dinoun ta jewels kai i armors---->to CP Quote
GameOver Posted September 23, 2009 Author Posted September 23, 2009 ego 8a psifiza kai gia ta 2(an ginotan) gt apo ti mia einai kalo genikotera na exeis ++ items(gia epidiksi alla kai gia stats) alla kai ta zariche/aka gt dinoun kati polu perissotero apo ta apla stats p dinoun ta jewels kai i armors---->to CP telika pio psifizis ;D Quote
tiranous Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 iparxei kai ena passive skill p s dinei ta stat tou zarichie... egw prwtimw zarichie/akamanah gt exeis trelo cp/pdef... p dn 8a eixes oute me +100 :D Quote
miltaki Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 ma kala re poso vlakas prepi na eisai gia na kanis donate ston L2CORE?? epeza san poromeno me names (tuOgoL/relogin/logout kai ta paragoga tous xP px.. trelogin) teCpa akouste stratigiki gia na min kanis donate kai na eisai pro 1on.kanis overlord 2on.pm unstoppable(donate me zarich kai aka) 3on.plzaris kai ton pianis friend 4on.mpenis ally tou 5on.s dini +25 6on.tou les thes na ginis hero sto class sou 7on.hero kai anigis olo miracle kai tin malakia to despair gia na tous dioxis makria tuogol (eimoun elf... an me thimate kanis an epefta as to pei ;)) gamiseta... afta apo mena.. min dosi lefta ston alvano giati dn eixe na faei mexri pou mpike o unstoppable http://www.maxcheaters.com/forum/index.php?topic=70732.0 na o char m!! Quote
Recommended Posts