Jump to content

[Guide] Seven Signs ( oi 7 sfragides )


Recommended Posts

Ο μύθος.

Καθώς οι επτά σφραγίδες που κρύβουν την δύναμη της Shilen, της θεάς του θανάτου, ανοίγουν μια προς μια, ο κόσμος οδηγείται προς την καταστροφή.

Κάθε σφραγίδα περιέχει μια τρομερή δύναμη, που μπορεί να κάνει ολόκληρο τον κόσμο να τρέμει. Όποιος ανοίξει τις σφραγίδες μπορεί να κυριέψει την δύναμη που κρύβεται μέσα τους.

Δυο μεγάλες συμμαχίες, οι «Revolutionary Army of Dusk» και οι «Lords of Dawn, ανταγωνίζονται για την επικράτηση και τον έλεγχο των δυνάμεων.

 

Συμμετοχή στο 7 signs.

Κάθε παίκτης επιλέγει τον στρατό που θα ακολουθήσει, προκειμένου να παλέψει για την δύναμη των σφραγίδων. Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των παικτών που μπορούν να πάρουν μέρος. Από την στιγμή που θα καταταγούν, είναι αδύνατον να διαγραφούν από το Quest, παρά μόνο όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (2 εβδομάδες μετά). Ταυτόχρονα με την επιλογή του στρατού που θα ακολουθήσει ο κάθε παίχτης, επιλέγει και την σφραγίδα (seal) για την οποία επιθυμεί να αγωνιστεί.

 

Lords of Dawn

Τα μέλη των clan που κατέχουν κάποιο κάστρο μπορούν να καταταγούν στους Lords of Dawn. Επίσης, όσοι δεν ανήκουν σε κάποιο Clan η Ally που κατέχει κάστρο αλλά επιθυμούν να καταταγούν στους Dawn, μπορούν να το κάνουν μέσω των Priests of Dawn που βρίσκονται σε κάθε πόλη, πληρώνοντας κάποιο αντίτιμο σε Adena (το ποσό διαφέρει ανάλογα με τα rates του κάθε server. Με επιφύλαξη αναφέρω πως στον Official είναι 50k Adena).

Επίσης, ο κάτοχος κάθε κάστρου (lord) έχει το προνόμιο να επιλέξει έως και 300 επιπλέον παίχτες για να καταταγούν στους Dawn, δίνοντας τους το απαραίτητο αντικείμενο (Certificate) που πιστοποιεί την επιλογή τους.

Ανακεφαλαιώνοντας, όσοι δεν ανήκουν σε clan η ally που έχει στην κατοχή του κάστρο, για να καταταγούν στους Dawn θα πρέπει να έχουν στην κατοχή τους το Certificate από τον Castle Lord η να πληρώσουν το αντίστοιχο αντίτιμο.

 

Revolutionary Army of Dusk

Μόνο παίχτες που δεν ανήκουν σε clan που κατέχει κάποιο κάστρο μπορούν να καταταγούν στους Dusk. Κατά την περίοδο εγγραφών, μπορούν να καταταγούν μέσω των Priests of Dusk που βρίσκονται σε κάθε πόλη.

 

Competition Period

Οι παίκτες που συμμετέχουν σε κάποιο από τους δυο στρατούς, κατά την διάρκεια του Competition Period, από την πρώτη Δευτέρα (6 π.μ.) έως την Δευτέρα (6 π.μ.) της επόμενης εβδομάδας, μάχονται για την διεκδίκηση των σφραγίδων.

Κάθε πλευρά θα πρέπει να νικήσει τα Quest Mosters του 7 Signs που είναι τα Lilim, Nephilim, Lilith, Gigant, βρίσκονται στα Catacomb και Necropolis για να κερδίσουν τα Seal Stones.

Μπορούν να συμμετάσχουν σε δυο διαφορετικούς διαγωνισμούς.

Να μαζέψουν τα item που χρειάζεται ο στρατός τους, η να πάρουν μέρος στο Festival of Darkness.

 

1) Collecting Seal stones (Blue, Green, and Red)

Κάθε πλευρά μάχεται ενάντια στα τέρατα που βρίσκονται στα Catacomb και Necropolis, για να κερδίσει Seal Stones. Τα αντικείμενα που μαζεύονται με αυτόν τον τρόπο τα δίνουν στο αντίστοιχο Priest npc που αντιπροσωπεύει την κάθε πλευρά.

Εκεί καταγράφεται ο αριθμός των αντικειμένων που βάζει ο κάθε παίχτης και υπολογίζεται το σύνολο που έχει καταφέρει να μαζέψει ολόκληρος ο στρατός.

 

2) The Festival of Darkness

Πρόλογος.

Ένα party αγωνίζεται για την νίκη της παράταξης που αντιπροσωπεύει. Από τους παίκτες που συμμετέχουν στο Festival of Darkness, το party που θα καταγράψει το καλύτερο σκορ σε κάθε βαθμίδα θα προσφέρει κάποιους πόντους στην παράταξη που ανήκει. Το Festival χωρίζεται σε level και κάθε παίχτης που ανήκει σε μια από τις παρατάξεις των Dawn και Dusk μπορεί να συμμετάσχει.

 

Συμμετοχή.

Οι παίχτες μπορούν να συμμετάσχουν μόνο κατά την περίοδο του competition period. Το party που θέλει να συμμετάσχει θα πρέπει να πληρώσει στον Guide of the Festival έναν αριθμό από Seal Stones. Εκεί μπορεί να μεταφερθεί δωρεάν από τους Priests των πόλεων. Το αντίτιμο διαφέρει ανάλογα με το lvl και πληρώνεται από τον Leader του party. To party πρέπει να αποτελείται από τουλάχιστον 5 άτομα που ανήκουν στην ίδια παράταξη και τα μέλη του θα πρέπει να έχουν το αντίστοιχο lvl ανάλογα με την βαθμίδα του Festival που θέλουν να συμμετάσχουν. Χαρακτήρες που ανήκουν στα lvl που επιτρέπει η κάθε βαθμίδα αλλά έχουν skill μεγαλύτερου lvl από το προβλεπόμενο δεν μπορούν να συμμετάσχουν. (Όχι, δεν μπορείτε να κάνετε d-lvl και να πάτε να τα σαρώσετε όλα παίρνοντας μέρος σε party με μικρότερα lvl).

 

Festival of Darkness.

Στον χώρο όπου γίνεται το Festival (Oracle), δεν πέφτουν items σε περίπτωση θανάτου, κάτι που δεν ισχύει φυσικά στην περίπτωση των Chaotic players. Το Experience που χάνει κάποιος σε μια τέτοια περίπτωση μειώνεται στο ¼ του προβλεπόμενου. Αν ο διαγωνισμός ξεκινήσει από την αρχή την ώρα που το Party βρίσκεται στο Oracle, μεταφέρεται στην κοντινότερη πόλη. Με στον «μαγικό κύκλο» του Oracle το mp Regeneration αυξάνεται. Οι παίχτες , μπορούν να μεταφέρονται μέσα στο Oracle αλλά και έξω από αυτήν την περιοχή δωρεάν από τους Priests της κάθε πόλης. Όταν πεθαίνουν, εμφανίζονται πάλι στο ίδιο μέρος και δεν μεταφέρονται στην κοντινότερη πόλη. Το Resurrection δεν επιτρέπεται

 

Βαθμίδες του Festival.

Το Festival of Darkness χωρίζεται σε 5 βαθμίδες:

Μικρότερη του 32 lvl, μικρότερη του 43, μικρότερη του 54, μικρότερη του 65 και στην τελευταία χωρίς όριο βαθμίδα.

 

Level-------Blue Seal Stone------Green Seal Stone------Red Seal Stone

>32-------------900-------------------540-----------------270

>43------------1500-------------------900-----------------450

>54------------3000------------------1800-----------------900

>65------------4500------------------2700----------------1350

No Limit--------6000------------------3600----------------1800

 

Διαδικασία.

Το Teleport στην περιοχή που γίνεται το Festival επιτρέπεται μόνο δυο λεπτά πριν αρχίσει η διαδικασία. Το Party παίρνει το «Quest of the Festival of Darkness» από τον «Guide of the Festival» και αμέσως μεταφέρεται στο Oracle. To Festival of Darkness συνεχίζεται για 18 λεπτά όπου το κάθε party αντιμετωπίζει τέρατα με σκοπό να πάρει το «Blood of the Sacrificed». Ο αριθμός αυτός αναφέρεται στον πίνακα επιδόσεων του Festival of Darkness. Όλα τα «Blood of the Sacrificed» που μαζεύονται πηγαίνουν στον leader του party.

Αν για κάποιο λόγο το Party επιθυμεί να εγκαταλείψει την προσπάθεια πριν την ολοκλήρωση της, μπορεί να το κάνει μέσο του αντίστοιχου npc (Shaman) που βρίσκεται στο κέντρο του δωματίου. Επίσης, αν πιστεύουν ότι το Quest είναι αρκετά εύκολο, μπορούν να ζητήσουν από το ίδιο npc να φέρει ισχυρότερα τέρατα. Όσο πιο ισχυρά τέρατα σκοτώνει το party, τόσο περισσότερα «Blood of the Sacrificed» μαζεύει. Ωστόσο, η πιθανότητα να πέσουν τα items αυτά μικραίνει, όταν το party δέχεται βοήθεια από pets.

 

Καταγραφή του αποτελέσματος.

Μετά το τέλος του Festival, o party leader έχει στην διάθεση του 40 λεπτά για να καταγράψει την επίδοση του party στον «Guide of the Festival».

Αν αυτό δεν γίνει μέσα στα επιτρεπτά χρονικά περιθώρια, τότε το αποτέλεσμα θεωρείται άκυρο και δεν καταγράφεται. Οι παίχτες μπορούν να ενημερώνονται για τις επιδόσεις του party με το ρεκόρ της κάθε βαθμίδας από τον «Guide of the Festival».

 

Έπαθλο.

Μετά την λήξη του competition period και εφόσον η παράταξη τους έχει κερδίσει, το party με το ρεκόρ επίδοσης κερδίζει Ancient Adena από τον Guide. (με επιφύλαξη μεταφέρω ότι υπολογίζεται το πόσο των Adena που δόθηκαν κατά την περίοδο εγγραφής στο 7 signs, μετατρέπεται σε Ancient Adena και μοιράζεται στους νικητές.)

Ακόμα και αν κάποιο party καταγράψει την μεγαλύτερη επίδοση σε κάποια βαθμίδα, δεν μπορεί να κερδίσει το έπαθλο σε περίπτωση που η παράταξη του ηττηθεί.

 

Λήξη του Competition Period, Νικητές και Ηττημένοι.

1) Υπολογίζοντας τα αποτελέσματα.

Προστίθεται το σύνολο των Seal Stones που μάζεψε η κάθε παράταξη και παρέδωσε στον Priest, καθώς και η επίδοση της νίκης σε κάθε βαθμίδα του Festival.

Η παράταξη με την μεγαλύτερη συνολική επίδοση κερδίζει.

 

Βαθμίδα ---------- Πόντοι

32 ----------------70

43 ----------------70

54-----------------80

65-----------------80

NoLimit------------100

 

2) Ancient Adena.

Κατά το Seal Effective period, ο Priest ανταλλάσσει τα Seal Stones που κατατέθηκαν με Ancient Adena και τα δίνει στον νικητή.

 

3) Items.

Οι νικητές μπορούν να αγοράσουν διάφορα items που δεν υπάρχουν στα άλλα Shops από τον Priest, πληρώνοντας με Ancient Adena.

 

4) Αλλαγή ιδιοκτησίας της σφραγίδας.

Η ιδιοκτησία της σφραγίδας εξαρτάται από την νίκη η την ήττα της κάθε παράταξης, καθώς και από το ποσοστό επιλογής της κάθε σφραγίδας.

Αν μια σφραγίδα βρισκόταν ήδη στην ιδιοκτησία μιας παράταξης και ο νέος νικητής θέλει να την αποκτήσει, θα πρέπει αυτή να είχε επιλεχθεί από το 35% τουλάχιστον των μελών της παράταξης. Διαφορετικά η σφραγίδα δεν μπορεί να αλλάξει κάτοχο.

Αν μια σφραγίδα ήταν ήδη στην κατοχή του νικητή πριν την αναμέτρηση, για να διατηρηθεί η κατοχή της θα πρέπει να έχει επιλεχθεί από το 10% τουλάχιστον των μελών της παράταξης. Αν η παράταξη επιθυμεί νέα σφραγίδα, το 35% των μελών της θα πρέπει να την έχει προεπιλεξει.

 

5) Αλλαγή συνθηκών.

Η νίκη των Dawn επιφέρει έκλειψη ηλίου και προσδίδει στον ουρανό ένα μοβ χρώμα. Αντίθετα, η νίκη των Dusk μετατρέπει το φεγγάρι σε ένα τεράστιο μάτι και ο ουρανός γίνεται πράσινος.

 

6)Είσοδος σε Catacomb – Necropolis

Ο χαμένος δεν μπορεί να εισέλθει σε αυτές τις περιοχές. Η είσοδος επιτρέπεται μόνο στην κερδισμένη παράταξη. Οποιοσδήποτε βρίσκεται μέσα σε αυτές τις περιοχές χωρίς να κατέχει την σφραγίδα μεταφέρεται στο κοντινότερο χωριό από τα τέρατα.

 

Η επίδραση των σφραγίδων.

Για αυτούς που κατέχουν κάποια σφραγίδα ισχύουν οι εξής μεταβολές:

1) Seal of Avarice.

- Το npc στην είσοδο της Necropolis μεταφέρει μέσα σε αυτήν μόνο τους νικητές, οι οποίοι μπορούν να αγοράσουν διάφορα buffs με Ancient Adena. Κάποιος που δεν κατέχει σφραγίδα δεν μπορεί να εισέλθει.

- Δυνατότητα εισόδου και στις 8 Necropolis δωρεάν.

- Μπορούν να βρουν τον Trader Of Mammon και να αγοράσουν διάφορα items που δεν πωλούνται στα συνηθισμένα shops. O Mammon δεν βρίσκεται σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο αλλά μεταφέρεται τυχαία.

 

2) Seal of Gnosis

- Το npc στην είσοδο της Necropolis μεταφέρει μέσα σε αυτήν μόνο τους νικητές. Κάποιος που δεν κατέχει σφραγίδα δεν μπορεί να εισέλθει.

- Δυνατότητα εισόδου και στις 6 Catacombs.

- Ένα «εχθρικό» NPC εμφανίζεται γύρω από κάθε πόλη εκτός των αρχικών και κάνει διάφορα επιβλαβή spell στα μέλη της χαμένης παράταξης που συναντά.

- Ένα «φιλικό» NPC εμφανίζεται γύρω από κάθε πόλη εκτός των αρχικών και κάνει διάφορα βοηθητικά Spell στα μέλι της παράταξης που έχει κερδίσει.

- Ο Blacksmith of Mammon εμφανίζεται στις κατακόμβες. Με Ancient Adena δίνει το «special ability to use the A-grade weapons» και κάνει Unseal τα Armor.

 

3) Seal of Strife

Κατοχή από τους Dawn:

- Στα siege υπάρχει δυνατότητα επιστράτευσης των Εlite και Dawn mercenaries.

- Το κόστος αναβάθμισης των πυλών και τειχών του κάστρου μειώνεται αμυδρά.

- Αυξάνεται αμυδρά η αμυντική δύναμη των πυλών και τειχών του κάστρου.

- Ο μέγιστος φόρος που μπορεί να επιβάλει ο Castle Lord αυξάνεται κατά 25%.

 

Κατοχή από τους Dusk:

- Κατά την περίοδο των Siege είναι αδύνατη η επιστράτευση των High lvl mercenaries.

- Το κόστος αναβάθμισης των πυλών και τειχών του κάστρου αυξάνεται κατά πολύ.

- Μειώνεται κατά πολύ η δύναμη των πυλών και τειχών του κάστρου.

- Ο μέγιστος φόρος που μπορεί να επιβάλει ο Castle Lord μειώνεται στο 5%.

Catacomb and Necropolis, Oracle

16 συνολικά dungeons σχετίζονται με το 7 signs. Oracle ονομάζεται το μέρος όπου γίνεται το Festival of Darkness και μέσα στα Catacomb και Necropolis οι παίχτες μπορούν να κυνηγούν τέρατα για να Κερδίζουν Seal Stones, απαραίτητα για την διεκδίκηση των σφραγίδων.

 

1) Necropolis

· Necropolis of Sacrifice: level 20~30 monsters appear and it is located on the southern seashore of the Gludio Territory.

 

· Pilgrims Necropolis: level 30~40 monsters appear and it is located near the Partisan's Hideaway in Dion Territory.

 

· Worshipers Necropolis: level 40~50 monsters appear and it is located near the Alligator Island in the Innadril Territory.

 

· Patriots Necropolis: level 50~60 monsters appear and it is located above the Gludio Castle in the Gludio Territory.

 

· Ascetics Necropolis: level 60~70 monsters appear and it is located near the Altar of Rites in the Oren Territory.

 

· Martyrs Necropolis: level 60~70 monsters appear and it is located near the Giran Castle in the Giran Territory.

 

· Saints Necropolis: level 70~80 monsters appear and it is located near the Field of Whispers in the Innadril Territory.

 

· Disciples Necropolis: level 70~80 monsters appear and it is located near the Devastated Castle in the Aden Territory. From here, the players can move to the place where Anakim or Lilith appear, based on the ownership of the Seals.

 

2) Catacomb

· Heretics Catacomb: level 30~40 monsters appear and it is located near the Execution Ground in the Dion Territory.

 

· Catacomb of the Branded: level 40~50 monsters appear and it is located near the Giran Port in the Giran Territory.

 

· Catacomb of the Apostate: level 50~60 monsters appear and it is located near the Plains of the Lizardmen in the Oren Territory.

 

· Catacomb of the Witch: level 60~70 monsters appear and it is located near the Forest of Mirrors in the Aden Territory.

 

· Catacomb of Dark Omens: level 70~80 monsters appear and it is located near the Dark Elven Village in the Oren Territory.

 

· Catacomb of the Forbidden Path: level 70~80 monsters appear and it is located near the Hunters Village in the Aden Territory.

 

3) Oracle

· Oracle of Dawn: located near the Orc Barracks in the Gludio Territory.

· Oracle of Dusk: located near the Windy Hill in the Gludio Territory.

· One cannot initiate Private Store inside the Oracle. Inside Oracle is Peace Zones.

 

4) Είσοδος στα Dungeons.

Κατά την πρώτη εβδομάδα διεκδίκησης των σφραγίδων, πρόσβαση έχουν όλοι όσοι δήλωσαν κατάταξη σε κάποια παράταξη. Όσοι δεν ανήκουν σε κάποια παράταξη δεν μπορούν να εισέλθουν. Την επόμενη εβδομάδα όταν ενεργοποιείται η επίδραση της σφραγίδας, η είσοδος επιτρέπεται μόνο στους κατόχους της σφραγίδας. Οι χαμένοι αλλά ακόμα και οι νικητές που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσοστό που απαιτείται για την κατοχή της σφραγίδας, δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτές τις περιοχές.

 

5) Τα τέρατα μέσα στα Dungeons.

Οι παρατάξεις μπορούν να κερδίσουν Rune και Mantra από τα τέρατα. Nephilim και Lilim δίνουν τα Rune και Mantra για τους Dusk και Dawn αντίστοιχα. Κατά την περίοδο του διαγωνισμού εμφανίζονται μόνο τα τέρατα που πετούν τα items που χρειάζονται οι κάτοχοι της σφραγίδας. Αν κατέχουν την σφραγίδα οι Dawn δίνουν Mantra και αντίθετα δίνουν Rune.

 

Αλλα θεματα.

1) Seal Stones

Τα Rune και Mantra μπορούν να ανταλλαχθούν και κερδίζονται σκοτώνοντας τα τέρατα Lilim, Nephilim, Gigant, και Nephilim στις Catacomb και Necropolis.

Η αξία των Runes διακυμαίνεται κατά χρώμα Blue < Green < Red. Αν δοθούν στον Priest δίνουν επιπλέον πόντους στην παράταξη. Κάθε Blue, Green, Red δίνουν 3, 5, 10 πόντους αντίστοιχα.

 

2) Ancient Adena.

Αποκτούνται με τα Seal Stones και μετατρέπονται σε τυπικά Adena με λόγο 1:1 από τον Black Market Trader of Mammon. Χρησιμοποιούνται για την αγορά σπάνιων αντικειμένων από τους Priests of Dawn & Dusk, Blacksmith of Mammon και Trader of Mammon.

 

3) The Record of Seven Signs

Item που δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του να δει με μια μάτια την κατάσταση που επικρατεί, την κατάσταση των σφραγίδων, και του 7 sign γενικότερα. Μπορεί να αγοραστεί από όλους μέσω των Priests of Dawn or Dusk.

 

4) Approval Certificates of the Lord

Με αυτό το item ακόμα και όσοι δεν ανήκουν σε clan που κατέχει κάστρο μπορούν με την προϋπόθεση ότι έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο Occupation Change να ενταχθούν στους Dawn.

 

 

Source : My friends Nervous - Tsanki some people say that the original source is bnb forum!

Anyway this is a translation from http://www.lineage2.com/Knowledge/sevensigns_1.html official lineage page!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

po po file m poli kali doulia!!! ine toso megalo p barieme na to diabaso :D alal fenete apo kapia kommatia p ida. an xriasto kamia leptomeria gia points kai alla na ise sigouros oti tha rikso mia matia ston guide s ^^

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

polu kalo kai xrisimo.!Spania ta xrisimopiw dn kserw k kala ti ine,twra katalava arketa!!Nice guide.. keep on ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock