Jump to content

Recommended Posts

Posted

twra ipoti8ete egw eprepe na petaxtw apo tin karekla m na peta3w ta akoustika k na ourliazw san 6xrono p eide mia treli me dikano ? :P

+1

Posted

twra ipoti8ete egw eprepe na petaxtw apo tin karekla m na peta3w ta akoustika k na ourliazw san 6xrono p eide mia treli me dikano ? :P

Pou tin eides ti treli me to dikano?

Posted

Το sig μπέρδεψες;;;;; :O

Posted

Pou tin eides ti treli me to dikano?

Άντε πάλι ο satan boy

Αγόρι μου η ερώτηση μου ήταν ρητορική και η απάντηση σου ηλίθια ;)

Το sig μπέρδεψες;;;;; :O

Pε υποτίθεται ότι μιλάω για κάτι διαφορετικό από αυτό το video αν είναι δυνατόν και σε είχα για έξυπνο xD

Posted

Eίναι σαν να λέμε , θέλει η που**να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφίνει..Και να σου λέει ο άλλος , μα δεν την κρατάει για να την αφήσει...

Οραία αυτό που μου μένει να δω τώρα να γουστάρω είναι τον γουεμπ να παίζει Dota..Κολώνεις για 1v1 ε;; Κοοοοοτααααααααααααααα

Posted

Άντε πάλι ο satan boy

Αγόρι μου η ερώτηση μου ήταν ρητορική και η απάντηση σου ηλίθια ;)

Pε υποτίθεται ότι μιλάω για κάτι διαφορετικό από αυτό το video αν είναι δυνατόν και σε είχα για έξυπνο xD

Είναι βράδυ..μόνο πρωινές,μεσημεριανές και απογευματινές ώρες λειτουργώ.. :/

Posted

ΟΟΟΟΠΣ..

Ευγιασθίκην και υπέπεσα στην παγίδα της ανορθογραφίας..

Posted

ΟΟΟΟΠΣ..

Ευγιασθίκην και υπέπεσα στην παγίδα της ανορθογραφίας..

epic fail x2

ΟΟΟΟΠΣ.. --> ΟΟΟΟΥΠΣ..

Ευγιασθίκην --> Ευγιασθίκαν

Posted

Kάντε κανα ρεπλάι να σπαμάρουμε και λίγο...Αν δε δώ 4 σελίδες ποστ μέχρι αύριο θα γίνει εδώ μέσα της επι το χρήμασι εκδιδωμένης γυναικώς το κυκλίδωμα...

ε ρε πούστη δηλαδή δεν το έχω το αρχαίο τι να κάνουμε?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...