Jump to content

Recommended Posts

Posted

To exw aporeia auto kai 8elw na mou poune ta paidia pou kaigontai me to modification...

Lete h NCSoft na 8elei na valei customs ston official???

Lete h NCSoft na mhn xerei ta kolpa gia ta glows???

Ta mods pou kanete gia poion logo ta kanete efoson opou kai na

paizete o server 8a kleisei kapoia stigmh kai oloi 8a pane official???

Posted

Ti ili8iotites les re file? O ka8enas ta kanei eite gia ton server t h gia xabale.

O official oti k an balei dn 8ewreitai custom alla 8ewreitai "official".

Posted

To exw aporeia auto kai 8elw na mou poune ta paidia pou kaigontai me to modification...

Lete h NCSoft na 8elei na valei customs ston official???

Lete h NCSoft na mhn xerei ta kolpa gia ta glows???

Ta mods pou kanete gia poion logo ta kanete efoson opou kai na

Les na tous piasei H ncsoft pou kanoun client mods?Pare paradigma megalous server

Posted

eleos....se ligo 8a doume k erotisi "Giati kanete posts"

pff...O fakoykas me kalipse pliros alla dn mporousa na mn apantisw...Client mod kanei o ka8enas eite gia na perasei h wra t eite gia na mpoun se dikous tous server....dn einai anagki na exei kati o Official gia na t exoun k oi alloi server ;)

Posted

Ti ili8iotites les re file? O ka8enas ta kanei eite gia ton server t h gia xabale.

O official oti k an balei dn 8ewreitai custom alla 8ewreitai "official".

Posted

Ta pedia parapano me kalipsane pliroc. Ego 8 sxoliaso tn teleftea protasi sou i opoia ine pragmatika

epic fail

8 pane official?pou to eides afto?ton telefteo xrono ksereis posous players exei xasei o official?oO

Posted

eleos....se ligo 8a doume k erotisi "Giati kanete posts"

pff...O fakoykas me kalipse pliros alla dn mporousa na mn apantisw...Client mod kanei o ka8enas eite gia na perasei h wra t eite gia na mpoun se dikous tous server....dn einai anagki na exei kati o Official gia na t exoun k oi alloi server ;)

Client mods kanoun kati noobia san ton legolas epeidh to modification einai o pio eykolos tropos na paroun karma xwris na exoun kanei sxedon tipota

Posted

Client mods kanoun kati noobia san ton legolas epeidh to modification einai o pio eykolos tropos na paroun karma xwris na exoun kanei sxedon tipota

kala filarako pes otis tsouzi o popos s apo to ban p tsimpises kai ase tis aidies perie official, private server kai NCSoft!
Posted

Mou aresei otan tsakononte gia to karma :D

Εμένα γενικώς που τσακώνονται αλλά μου την σπάει όταν τσακώνονται για το κάρμα..Απλά αξιολύπητοι γίνονται.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...