OmGG Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 OmGG No SCHOOL? Emeic ekdromi k egw ekdtomi eixa twra girisa
Fя0zenInside™ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 lpn guys thelw na m peite enan server... p na einai interlude na kaneis eukola enchant na einai pvp server sto full omws:P na exei to polu 3 mono clan ston server oi opoies na mhn einai ally alla exthroi. na exei polla atoma hmm ti allo:D na mhn xreiazete toso farm... kai na einai xwris custom h kai me customs np^^ edit: btw exw na pekso l2 apo ton martio alla eipa na pekso etC ligo...xD
Kяaσh Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 kala ontws an breis tetoio srv pare me thlefono kai eidika me 3 clan..
R1perRo0 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 o eminence leei san server??? Aksizi na arxisw?
Fя0zenInside™ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 l2eminence apla m ta xalas stis clans mporeis mipws na m stileis to site? h na m peis esu ta features?thanks..
RєVєnGeR^ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 katalipsi aurio :O apo tin zwi ws ton 8anato ein ena monopati kai apo ton kolo sto mouni , 2 daxtila kai kati
Fя0zenInside™ Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 katalipsi aurio :O apo tin zwi ws ton 8anato ein ena monopati kai apo ton kolo sto mouni , 2 daxtila kai kati edw kai 3 evdomades katalipsi :o owned:D
Vazelos Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 kai apo ton kolo sto mouni , 2 daxtila kai kati Frank (+3/-3) ReVenGeR® (+31/-13) - Speak better. Everybody can express his opinion.
WebM0nst3r Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 kati malakies epa8e stn kardia tou , 8a ine ok lene gia e3etaseis ton pigan kai ton kratane mexri tetarti @gia tin faih , afiste mages itan i pio sovari sxesh pou ixa ta teleutaia 15 xronia >.> kati akuro les oti itan i pio sobari sxesi ta teleutaia 15 xronia ara me apla ma8imatika esu barages gkomenes mesa stin kulia tis manas s amesws meta sto meaiutirio (kamia nosokoma k etc) k sto pronhpio na fantastw ? lol meng lol !P
ĐarkSlayer Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 kati akuro les oti itan i pio sobari sxesi ta teleutaia 15 xronia ara me apla ma8imatika esu barages gkomenes mesa stin kulia tis manas s amesws meta sto meaiutirio (kamia nosokoma k etc) k sto pronhpio na fantastw ? lol meng lol !P gt amfibalis?
Recommended Posts