Jump to content

Recommended Posts

Posted

are u sure? :D

100%.

One reason is oti dn 8a phgaine toso pshla

Another reason is oti kaneis dn 8a riskare th zwh t g auto

Also, gt autos peta3e anti gia na spasei h sanida p.x.?

The Last reason; Posted by YOU ;D

Posted
το φακε φενεται γτ πρωτα απο ολα αυτο π κραταγε τι στο διαολο ειναι και αντεξε τετοια δυναμη?οποτε φακε 100%

Εδιτ κογιοτε ρε μλκα και εσυ τοσο εξυπνος σαν εμενα εισαι και σκεφτηκες οτι σκεφτηκα και εγω? :D :D

Posted

re mages exi kanis sto mialo t kana kalo strategy game? exo kolisi thelo na pekso kana strategy game alla exo barethi ta age of empires/mythology kai civilaization .. kamia idea? :D

Posted

re paidia,m stelnei i Anjelina jolie minimata na tis apantisw?

:S

εμένα μου τα ζήτισε η Πάρις Χίλτον αλλά είμαι σε περίοδο που γουστάρω άλλη, οπότε την έφτυσα.

Posted

εμένα μου τα ζήτισε η Πάρις Χίλτον αλλά είμαι σε περίοδο που γουστάρω άλλη, οπότε την έφτυσα.

εμενα συνεχιζει και μ στελνει μυνηματα μ εχει ζαλισει. δεν μπορω να αλαξω και αριθμο. ειμαι τοσο δημοφιλης που μπορουν να βρουν τον αριθμο μ σ δευτεροπελτα.

Posted

εμενα συνεχιζει και μ στελνει μυνηματα μ εχει ζαλισει. δεν μπορω να αλαξω και αριθμο. ειμαι τοσο δημοφιλης που μπορουν να βρουν τον αριθμο μ σ δευτεροπελτα.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock