Deurian Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Nετ? Αδερφια? Ανησυχη μανα? Μπορω να σου πω 100 πραματα. Apo home paizw mono... aderfia kapout k i mana m dn kserei ti einai to pliktrologio...
Phoenix4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ΛΟΛ'ντ. Αντε να δωσει καποιος 90 ευρα για να σε κλεψει. ναι αλλά κλέβεις σχεδόν τα πάντα όλα ;P
Deurian Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 ναι αλλά κλέβεις σχεδόν τα πάντα όλα ;P Retrieval leei, dld epanafereis klemmeno account , i oxi?
xXSkillerXx Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Retrieval leei, dld epanafereis klemmeno account , i oxi? Νο ρε συ. Το βρισκουν ειτε ειναι δικο σου ειτε οχι. Ενας Θεος ξερει πως.... ναι αλλά κλέβεις σχεδόν τα πάντα όλα ;P 300 ευρω μισα-μισα παει? ν.ν'
Phoenix4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Retrieval leei, dld epanafereis klemmeno account , i oxi? κλέβεις οποιόδηποτε account και ας μην είναι δικό σου 300 ευρω μισα-μισα παει? ν.ν' και ποιος θα πάρει το ιερό setup? ;P
xXSkillerXx Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 και ποιος θα πάρει το ιερό setup? ;P Σου το στελνουν και σε CD. :D TεCπα, μαλλον κανα εξαλλο scam θα ναι, για να βγαλουν τρελα λεφτακια. Αυτα που λενε για επιστροφη χρηματων και τετοια ειναι παπαρια, αμα ο αλλος ειναι ανωνυμος, αντε να τον βρεις. Και το οτι δεν δεχοντε Paypal ειναι καπως υποπτο. ^^'
Phoenix4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Σου το στελνουν και σε CD. :D TεCπα, μαλλον κανα εξαλλο scam θα ναι, για να βγαλουν τρελα λεφτακια. Αυτα που λενε για επιστροφη χρηματων και τετοια ειναι παπαρια, αμα ο αλλος ειναι ανωνυμος, αντε να τον βρεις. Και το οτι δεν δεχοντε Paypal ειναι καπως υποπτο. ^^' αυτό για την επιστροφή χρημάτων μούφα μου φένεται και εμένα αλλά θα δουλεύει πιστεύω δεν νομίζω να είναι scam το έχει και ένα θειός ενός φίλου μου ;P Meraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Alloha
MiraDBZ Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 ναι αλλά κλέβεις σχεδόν τα πάντα όλα ;P Έλα μωρέ τώρα.Σου βρίσκω εγώ account και τζάμπα. 8)
Phoenix4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Έλα μωρέ τώρα.Σου βρίσκω εγώ account και τζάμπα. 8) άσε ρε
RєVєnGeR^ Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ti kanete aderfiaaaa?etoimi gia mia mera gemati spam??Lpn exw e3eli3is k kutsompolia an 8elete fusika :D bika k sto crew gg @Phoenix It is 20 percent luck eighteen percent skill and a hundred percent skill in power of will Kai egw exw kolima me auto to will twra s ida k ecena :D
Phoenix4 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 @Phoenix It is 20 percent luck eighteen percent skill and a hundred percent skill in power of will Kai egw exw kolima me auto to will twra s ida k ecena :D Power of Will
Recommended Posts