Jump to content

[GR]Odigos WoW gia neoys players


Recommended Posts

>>>>>>Newbie Guide<<<<<<

 

Δύο πολύ σημαντικά πράγματα πρίν ξεκινήσω . Η blizzard παρέχει δύο πολύ σημαντικές υπηρεσίες σε καινούργιους αλλά κα παλιούς παίχτες του wow. Η πρώτη ονομάζετε Recruit a Friend και η δεύτερη Scroll of resurrection . Με την πρώτη δίνει την δυνατότητα σε ήδη παίχτες του wow να προσκαλέσουν φίλους του να παίξουν το game με την ειδική φόρμα που θα βρούνε στο account management . Ο παλιός παίχτης κερδίζει 30ημέρες δωρεάν παιχνιδιού , ένα σπέσιαλ mount ζεβρα και ο καινούργιος παίχτης την δυνατότητα να ανεβάσει χαρακτήρα στο ίδιο party με τον φίλο του παίρνοντας 3x xp!!! (ενδεικτικά να πω οτι απο 1 εως 60 lvl δλδ μέχρι εκεί που ισχύει και το τριπλο xp γίνετε χαλαρά σε 6 μέρες.) Προυπόθεση είναι ο καινούργιος χρήστης να δημηιοργήσει το account του μέσω της διαδικασίας που θα του αποσταλεί στο email του απο την φόρμα και όχι απευθειας απο το account management και να αγοράσει 2μηνη prepaid game card. Τώρα στην περιπτωση του Scroll of resurrection σας δίνει την δυνατότητα να προσκαλέσετε κάποιον ο οποίος δεν έχει παίξει τουλάχιστον 90μερες να ξαναπαίξει και να κερδίσετε 30ημέρες δωρεάν παιχνιδιου . Προυπόθεση είναι να δεχθεί το trial που θα του στείλετε εσεις απο το account management και να βάλει και gamecard ενός μήνα τουλάχιστον.

 

Τι είναι το wow ; Το wow είναι το online rpg της Blizzard.(περισσότερα στο official site για το wow *άμα νιώσει γράφτε μου  ). Εκεί θα βρείτε forums να σηζητήσετε οτι θέλετε για το παιχνίδι.

Eχω βαρεθεί τα περισσότερα άλλα online και θέλω να δώσω μια ευκαιρία στο wow αλλά το έχω δει μόνο από φωτογραφίες , πως μπορώ να το δοκιμάσω πριν το αγοράσω ;

Πολλοί Έλληνες παίζουν πλέον wow , αν παίζει κάποιος φίλος σας , μπορείτε να το δοκιμάσετε σε αυτόν , αν δεν παίζει κανείς γνωστός σας τότε περάστε μια βόλτα από το internet cafe της περιοχής σας . θα βρείτε άτομα να σας εξηγήσουν και να σας δείξουν (μην τους πρήξετε τα φρύδια βέβαια και βρω τον μπελά μου ) . Τώρα αν θέλετε να το δοκιμάσετε στο σπίτι μπορείτε ή να βρείτε κάποιον που έχει το wow και να σας δώσει την guest trial ή να πάτε και να αγοράσετε την trial έκδοση που είναι για 14 μέρες(2ευρο) .

 

Πριν το αγοράσω θέλω να δω πως είναι το παιχνίδι στα μεγάλα lvl απο άποψη κυρίως pvp.

Αυτό μπορείτε να το δέιτε απο βιντεο καλύτερα πιστεύω . Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά εδώ. Μην περιμένετε να καταλαβένετε τι κάνουν αλλά θα πάρετε μια γέυση.

 

Τι μπορώ να κάνω και τι όχι στην trial έκδοση ; Η trial έκδοση είναι ακριβώς ίδια με το κανονικό wow μόνο που έχουν κόψει κάποιες δυνατότητες . πχ δεν μπορείς να ανταλλάξεις αντικείμενα με άλλους παίχτες , δεν μπορείς να κάνεις pm και κάποια άλλα μικροπράγματα τα οποία όταν δοκιμάζεις ένα παιχνίδι δεν τα πολύχρειάζεσαι γενικά . Ο χρόνος που σου δίνει η trial έκδοση είναι αρκετός για να παίξεις όλες τις κλάσεις μέχρι κάποιο level έτσι ώστε αν πάρεις το παιχνίδι να αποφασίσεις τι να παίξεις.

 

Ωραία μετά από αγώνες και δυσκολίες αμέτρητες κατάφερα έπαιξα το wow και μπορώ να πω πως έχω κολλήσει , τι πρέπει να κάνω για να το αποκτήσω και πόσο θα πάει το μαλλί ; Το αρχικό wow κοστίζει πλέον 15ευρο , το expansion του (burning crusade) κοστίζει 15ευρο και το μηνιαίο κόμιστρο είναι 15ευρο. Το 2ο expansion του wow Wrath of the lich king κοστίζει 30euro (μετακινεί το lvl cap στο 80 , προσθέτει νέα quest και περιοχές και καινούργιο heroic class τους death knights) . Με την αγορά του wow σας δίνουν και 30 μέρες free . Η Prepaid Card (2 μηνών) κοστίζει 29 ευρο.

 

Δηλαδή πρέπει να σκάσω 30ευρο Ο.ο χωρίς να υπολογίζουμε και το μηνιαίο fee και για να έχουμε καλό ερώτημα πως το πληρώνουμε μηνιαία ;

Όχι απαραίτητα , μπορείς να παίζεις το αρχικό wow χωρίς να αγοράσεις το expansion και στην ουσία το expansion δεν το χρειάζεσαι αν δεν έχεις φτάσει πρώτα 60 level εκτός αν θες σον και ντε να παίξεις blood elves ή draenei (είναι οι 2 καινούριες φυλές του expansion) . Τώρα υπάρχουν δυο τρόποι μηνιαίας πληρωμής . Ο πρώτος είναι με prepaid wow card 2 μηνών που μπορείτε να την βρείτε στα περισσότερα μαγαζιά (αν δεν έχει τελειώσει ) . Ο δεύτερος είναι πληρωμή με πιστωτική κάρτα . Αν διαλέξετε τον 2ο θα σας πρότεινα να το κάνετε με χρεωστική (έχει παρατηρηθεί οτι μερικές χρεωστικές δεν υποστηρίζοντε) και όχι με πιστωτική .

 

Κατέβασα και έβαλα όλα patch τώρα για εξήγα τα ήδη των σερβερ και έχεις κανέναν να προτείνεις ;

Υπάρχουν 4 ήδη σερβερ , PvP , PvE , rp-PVP , rp-PvE . Στην ουσία ο βασικοί διαχωρισμοί είναι PvP – PvE . Στους PvP επιτρέπεται η μάχη μεταξύ παιχτών στις περισσότερες περιοχές ενώ στους PvE απαιτείται το οκ και από τους δυο . Απ rp σερβερ δεν εχω εμπειρία . Οι σερβερ είναι πάρα πολλοί , υπάρχουν αγγλικοί γαλλικοί , γερμανικοί και ισπανικοί και ρωσικοί πλέον. Αν έχετε κάποια παρέα που παίζει σε κάποιον σερβερ τότε θα ήταν καλύτερα να παίξετε μαζί τους , αν όχι , μπορείτε να επιλέξετε είτε με το πόσο crowded είναι ένας σερβερ είτε με το αν υπάρχει εντονη ελληνικη παρουσία σε κάποιον . Οι περισσότεροι έλληνες παίζουν σε αγγλικούς σερβερ αλλά αυτό δεν λέει πως δεν θα βρείτε έλληνες και αλλού . (έπαιζα σε ισπανικό σερβερ για κάποιο διάστημα )

 

Επιλογή Faction : Δύο είναι τα faction του wow όσον αφορά τους παίχτες , alliance και horde . Alliance περιλαμβάνει human , elves , gnomes , dwarfs και expansion draenei . Horde περιλαμβάνει undead , orc , tauren , troll και expansion blood elves .

 

Αποφάσισα πχ ότι θέλω να παίξω horde (for the horde!!!) και δεν έχω αποφασίσει ακόμα τι class θέλω να παίξω , μήπως μπορείς να μου προτίνεις τιποτις ?

ΟΧΙ αλλά θα πω κάποια γενικά πράγματα για κάποιες κλάσεις . Γενικά πάντα θα υπάρχει μια κλάση που θα ρίχνει μια άλλη αν και το wow είναι απο τα πιο balanced mmo .

*) Οι pala και οι warlock παίρνουν δωρεάν το 1ο mount .

**)Οι πιο γρήγοροι στο να παίρνουν lvl είναι οι Hunter .

***) Γενικός κανόνας : Ξεκίνησα την τάδε χ κλάση , πάω level 10 και μου ζητάνε duel αρκετά άτομα και με κερνάνε τσάι όλοι τους!!! Πότε μην κρίνετε από τα αρχικά level μια κλάση , ούτε αν πχ νικάτε συνέχεια δεν σημαίνει πως σε μεγαλύτερα level θα συνεχιστεί αυτό . Στο wow έχει μεγάλη σημασία ο εξοπλισμός αλλά και η τακτική .

****) Μόλις φτάσετε 55lvl και αφού έχετε αγοράσει το expansion wrath of the lich king θα ξεκλειδώσετε την heroic class death knight . Είναι μια πολύ ωραία class που θα πρέπει σίγουρα να δοκιμάσετε . Αρχικά θα μπορείς να φτίαξεις dk μόνο στον σερβερ που θα έχεις τον χαράκτηρα 55lvl αλλά αυτό θα αλλάξει στο 3.0.8 patch . O dk έχει όλα τα flight paths του classic wow (1-60) ανοιχτά απο την αρχή και πέρνει το epic ground mount δωρεάν .

 

Έχω 56k σύνδεση αξίζει να πάρω το wow ; Έπαιζα με 56αρα για 5μήνες , δεν αξίζει αλλά μπορείς να το πεις υποφερτο ειδικά αν διαγράψεις από τον υπολογιστή οτιδήποτε μαλακιουλα σου τρώει την σύνδεση με ένα καλό antispyware . Επίσης με 56k δεν κατεβάζεις τα patch ούτε του χρόνου . Προτιμότερο είναι να παίζεις wow με adsl.

 

Ο υπολογιστής μου δεν θεωρείται και το διαμάντι της υψηλής τεχνολογίας , τι μπορώ να κάνω για να παίξει έστω και λίγο καλύτερα : Πατήστε όσο βρίσκεστε μέσα στο παιχνίδι το πλήκτρο esc (συνήθως πάνω αριστερά στο πληκτρολόγιο) και πηγαίνετε στα γραφικά . Εκεί ξετικαρετε τα full glow effect , death effect , weather effects. Γενικά θα ήταν καλό να μην τρέχετε και άλλες εφαρμογές , να έχετε τους τελευταίους οδηγούς της κάρτας γραφικών και οι ψύχτρες να είναι καθαρές από την σκόνη στο εσωτερικό του κουτιού έτσι ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία .

 

Επιλογές που θα σας βοηθήσουν : πατήστε και πάλι esc αλλά τώρα πηγαίνετε στο interface . εκεί τσεκάρετε τα buff durations , auto self cast και instant quest text .

 

Καλέ πως κινείται ο τρομερός troll shaman μου ; κλικαρω με το ποντικάκι και δεν νιώθει .

Στο wow ο χειρισμός γίνεται με το w, a , s ,d , και το mouse για την κάμερα . Τα skill δεν γίνονται με το F1 …F9 όπως σε άλλα παιχνίδια αλλά πατώντας τα 1…-.

 

Ξεκίνησα και το πρώτο πράγμα που είδα είναι ένας μουκάσας με ένα κίτρινο θαυμαστικό από πάνω του , τι σημαίνει ;

Το κίτρινο θαυμαστικό πάνω από κάποιον npc (δλδ όχι παίχτη αλλά χαρακτήρα του παιχνιδιού) σημαίνει πως έχει να σας δώσει την πρώτη σας αποστολή . Πατήστε δεξί κλικ πάνω του σε μια κοντινή απόσταση για να δείτε τι ζητάει να κάνετε και επιλέγετε είτε accept είτε decline για να το κάνετε ή όχι αντίστοιχα . Αν πατήσατε accept (μπράβο θα σας δώσω κουλουράκι) από πάνω του τώρα θα εμφανιστεί ένα γκρι ερωτηματικό , αυτό σημαίνει πως δεν έχετε φέρει εις πέρας ακόμα την αποστολή που σας έδωσε πχ να ευνουχίσετε 10 λύκους . μόλις κάνετε αυτό που σας ζήτησε το ερωτηματικό θα γίνει κίτρινο και μιλώντας πάλι μαζί του θα σας δώσει την αμοιβή σας και το xp που το χρειάζεστε για να ανεβάσετε level . Αν τώρα το θαυμαστικό είναι γκρι σημαίνει πως πρέπει να ανεβάσετε ακόμα level για να σας δώσει τα quest.

 

Πως ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο level για να κάνω ένα quest ;

Αν πατήσεις το πλήκτρο L σου δείχνει όλα τα qst που έχεις κα δεν έχεις τελειώσει ακόμα . Η δυσκολία πάει χρωματικά από το εύκολο στο πιο δύσκολο ως εξής : γκρι (Δεν δίνει καθόλου xp γιατί το έχετε περάσει κατά πολύ στα level) , πράσινο , κίτρινο , πορτοκαλί , κόκκινο . Συνήθως τα πορτοκαλί και τα κόκκινα δεν βγαίνουν και καλό θα ήταν να πάρετε μερικά level μέχρι να τα δείτε κίτρινα . Αν τώρα δίπλα του έχει την ένδειξη group σημαίνει πως θα χρειαστεί να σκοτώσετε τέρατα που είναι elite και θα χρειαστεί party , τα elite έχουν γενικά περισσότερη ζωή ,armor , dmg από τα αντίστοιχα σε αυτά τα lvl απλά mobs. Αν χαθήκατε σε κάποιο quest ή δεν ξέρετε τι να κάνετε μπορείτε συνήθως να δείτε τι πρέπει να κάνετε εδώ .

 

Τί είναι αυτή πετρούλα που λέγεται hearthstone; Αυτή την πέτρα όταν την χρισιμοποιείται σας μεταφέρει σε κάποιο inn , αρχικά σας μεταφέρει στην αρχική περιοχή που ξεκινήσατε μέχρι εσείς να την αλλάξετε . για παράδειγμα αν είστε human αν την χρησιμοποιείσετε αρχικά σας μεταφέρει στο Northsire , τωρα για να την αλλάξετε το 1ο inn που θα συναντησετε είναι στο Goldsire . Για να αλλάξετε την τοποθεσία που σας μεταφέρει μιλάτε στον innkeeper και τσεκάρετε την επιλογη make this inn my home και accept . Η πέτρα έχει cooldown 1ώρα. Στην ουσια που χρησιμευει ; Οταν βαρεθείτε και θελετε να κλείσετε το wow αντι να αφήσετε τον χαρακτήρα σας εκτος inn πατάτε την πέτρα και σας μεταφέρει εκεί αυτόματα . Γιατι να θέλω ο char μου να ειναι στο inn ; Οταν κάνεις log out σε inn ή σε κεντρική πόλη ο χαρακτήρας ξεκουράζετε και κερδίζει rested xp . Το rested xp στην ουσια σου δίνει 2x xp κάθε φορά που σκοτόνεις ενα mob .Το rested xp αυξάνει οσο περισσοτερο αφήνεις τον char χωρίς να παίζεις μέσα σε inn και μπορεί να φτάσει ως και 3 level. Αυτό δεν ισχύει και για τα quest ομως, δλδ αν ένα quest πρεπει να σου δωσει 300xp δεν θα σου δωσει 600 αν είσαι rested όμως δινοντας ενα quest το rested xp δεν θα μιωθεί . Το rested xp το καταλαβάινεις απο το χρώμα στην xp bar . rested είναι μπλε ενώ το κανονικό εινε μοβάκι (μου λειπουν οι μομβες στο mirc ) . Ο λογος που η blizzard εχει βαλει rested xp ειναι αν πχ παει κάποιος διακοπες για μεγάλο χρονικο διαστημα οταν γυρίσει να μπορεσει να φτάσει τους φίλους του στα level.

 

Κατα λάθος πέταξα την hearthstone απο το inventory μου και την έσπασα!! τώρα τί ; Εντάξι απο μουτζάσες έχει γεμίσει ο κόσμος . δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου , απλά μιλήστε σε εναν οπιονδηποτε innkeeper , επιλέξτε την φράση make this inn my home και αυτόματα θα δημιουργηθεί μια νέα hearthstone στο inv σας.

 

Τι είναι skill και τι talent : Skill ,spell, ability όπως θέλετε πείτε τα . Στο wow παίρνεις καινούρια στα ζυγά level , ανά 2 level δλδ στο 2,4,6…58,60 .Μετά το 60 πάνε ανα 1lvl . Τα μαθαίνεται από τον class trainer δίνοντας το εκάστοτε χρηματικό πόσο . Αν για παράδειγμα είμαι warrior θα πάω στον warrior trainer . Και που θα τον βρω αυτόν τον moujasa ; Σε κάθε κεντρική πόλη υπάρχουν τέτοιοι trainers . Απλά ρωτάτε έναν φρουρό και τσεκάρετε τον class trainer που ψάχνεται και σας τον τσεκάρει στον χάρτη (Μ). Talent, ελληνικότατη λέξη, δλδ ταλέντα. Talent παίρνεις 1καθε level από το level 10 και μετά, δεν τα πληρώνεις ή κάτι τέτοιο απλά εμφανίζονται μόλις φτάσετε lvl 10. Με τα talents χοντροκομμένα boostareis τα skill σου , να πω την αλήθεια βαριέμαι να το αναλύσω αλλά υπάρχουν πολλά site που δίνουν προτάσεις για το που να τα διανείμεις. Να προσθέσω πως πρέπει να βάζεις προσεκτικά τα ταλέντα γιατί αν τα βάλεις κάπου και μετά θελήσεις να τα αλλάξεις πρέπει να πληρώσεις ποσά τα οποία αυξάνουν ανάλογα με το πόσες φορές θα θελήσεις να αλλάξεις τα ταλέντα. Το συνηθέστερο είναι τα λάθη κατά την επιλογή talent.

 

Τί είναι τα Flight Paths (fp) ; Στο wow σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια του είδους δεν υπάρχουν gatekeeper ή κάτι άλλο παρόμοιο. Για την μετακίνηση του παίχτη χρησιμοποιούνται τα fp. Δεν είναι απο την αρχή όλα διαθέσιμα αλλά πρέπει να βρείτε τον flight master και να το ανοίξετε . Στις αρχικές πόλεις μπορειτε να τους εντοπίσετε ρωτόντας εναν φρουρό και επιλέγοντας την λέξη είτε flight master είτε wing master θα σας δείξει την τοποθεσία του στον χάρτη . Τώρα εκτός κεντρικής πόλης θα πρέπει να τους ψάξετε και λίγο . την πρώτη φορά που θα βρείτε έναν θα έχει ένα πράσινο θαυμαστικό από πάνω του . Μόλις ανοίξετε το fp βέβαια θα εξαφανιστεί και η συγκεκριμένη διαδρομή θα είναι διαθέσιμη. Μπορείτε να δείτε ποιες περιοχές έχουν fp εδώ αλλά και το πως συνδέοντε . Να προσθέσω πως με τα fp γίνετε η μετακίνηση εντός της ηπείρου που βρίσκεστε . Για να πάτε απο την μία ήπειρο στην άλλη αυτό επιτυγχάνετε είτε με πλοία για τους alliance είτε με αερόστατα για τους horde είτε με τα πλοία των goblin που εινε κοινά και για τους δύο . Οι διαφορά ειναι πως η μετακίνηση με τα fp γίνεται με πληρωμή αλλά είναι άμμεση ενώ για να αλλάξεις νησί-ήπειρο με πλοια κτλ είναι τσαμπέ αλλά περιμένεις μέχρι να έρθει.

 

Ένας φίλος κάθετε και μαζεύει παπαρούνες και άλλα λουλουδάκια , χάζεψε τελείως ; γιατρέ μου ;

Η κατάσταση του δεν είναι κρίσιμη. Από το lvl 6 και πάνω το WoW έχει αρκετά επαγγέλματα . Τα secondary prof που μπορείτε να τα πάρετε όλα και είναι cooking , fishing ,first aid και τα primary professions που μπορείτε να πάρετε μόνο δύο από τα Alchemy, Blacksmithing, Enchanting, Engineering, Herbalism, (Jewelcrafting expansion), Leatherworking, Mining, Skinning, Tailoring . Μερικά για να είναι λειτουργικά πρέπει να τα πάρετε πακετάκι , πχ mining για να μαζεύετε πέτρες και blacksmithing ενώ άλλα λειτουργούν άνετα και αυτόνομα πχ enchanting tailoring . Στο wow τα καλά αντικείμενα τα παίρνεις από drop και όχι από κατασκευές όπως σε άλλα games του είδους . Profession trainer θα βρείτε σε κάθε κεντρική πόλη όχι όμως το ίδιο καλούς σε όλες. Εγώ προτείνω να πάρετε τα εξής επαγγέλματα , first aid ,cooking ,fishing, mining και ή skinning ήι herbalism . Για το skinning θα χρειασθείτε skinning knife , θα το βρείτε στον πωλητή που είναι κοντά στον skinning trainer . Για το mining θα χρειαστείτε mining pick .

 

Έφτασα αισίως level 15-17 και κάποιος παπάρας με καλεί σε party για να πάμε λέει στον vancleef ή deadmines ή γενικά σε κάποιο dungeon , μήπως με ψήνει για πίτσα και φιστίκια ;

Τα dungeon στο wow είναι πολλά και συνήθως για να νικήσεις τα bosses που υπάρχουν μέσα σε αυτά χρειάζονται 5 άτομα . Και βέβαια θα πας και προτού μπεις θα ρωτήσεις αν έχουν quest να σου κάνουν share . Να είσαι προετοιμασμένος και για τσούνες , κανείς δεν γεννήθηκε level 60 .

 

Need, greed, pass, zomg ninja, τι είν τουτα ορέ;

Όταν είσαι σε ένα party και πέφτει κάποιο αντικείμενο άξιας εμφανίζονται οι 3 πρώτες επιλογές . Χοντροκομμένα , αν κάτι το χρειάζεσαι πατάς need , αν κάτι σου κάνει αλλά δεν σε καίει να το πάρεις πατάς greed και αν κάτι δεν σου κάνει αλλά κάνει σε κάποιον άλλο που το θέλει με τρελά και κορδέλα πατάς pass. Πχ παιφτει ένα σπάθος 2hand και εσύ είσαι παπάς τι πατάς ; Αν υπάρχει κάποιος άλλος που μπορεί να το χρησιμοποιήσει πατάς pass γιατί εσύ δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις , αν όμως δεν το καίγεται να το πάρει γατί έχει καλύτερο και πατάει greed τότε greed και εσύ . Αν κάνω λάθος και πατήσω need και υπήρχε κάποιος άλλος που το ήθελε ; προσεύχεσαι να φέρει μεγαλύτερη ζαριά και να το κερδίσει , αν γίνει η στραβή τότε και το πάρεις θα ακούσεις την 4η ατάκα αλλά και σχολιανά σου. Θα γίνει τπτ άμα πατάω σε όλα need ; Βασικά δεν μπορεί να σου κάνει κάποιος κάτι αλλά το πιθανότερο είναι να μην σε παίρνει κανείς μετά μαζί του στα party .

Τί σύστημα προτείνεις για να παίζεις χαλαρά το game ;

Os : Win2000 sp4 , Xp sp2/sp3 ή Vista sp1 32bit

cpu : core 2 duo , εχει πέσει η τιμή τους

ram : πακετάκι 2 μνήμες των 1gb σύνολο 2gb ή 2x2 gb για τα vista

graphics : Nvidia και οτι να ναι . 9500 ή και καλύτερη

adsl : 1mbps ελάχιστη , προτεινόμενη 4 ή 8

software : registry mechanic ή παρόμοιο , antispyware , avira ή παρόμοιο antivirus

σκληρός : sata οτιδήποτε

dvdr : sata οτιδήποτε

Ψύξη σωστή στο κούτι και στην cpu και ενα καλό τροφοδοτικό 425w +

 

Έχω πολύ lag τι συμβαίνει ;

Βασικό είναι να δούμε αν είναι λόγω του συστήματος ή του internet . τσεκάρουμε αν η μπάρα που λέει τα ms , μια σωστή ένδειξη και καλή είναι 100ms με 200ms και η μπάρα θα είναι πράσινη αν το χρώμα είναι κόκκινο της φωτιάς τοτε είτε κάτι παίζει με το firewall οποτε πρέπει να το ρυθμίσετε είτε κάποιο πρόγραμμα σας τρώει την σύνδεση με ή χωρις την θελληση σας . αν είναι το πρώτο κλείστε το torrent αν είναι το δευτερο αγωράστε ενα καλό antispyware . Αν η σύνδεση είναι μια χαρά τότε κοιτάμε τα fps , μια καλή ένδειξη είναι σταθερά 30+ , αν ειναι χαμήλα τότε ή το pc σας είναι παλιό και θέλετε αναβάθμιση ή αν όλα ήταν μια χαρά και ξαφνικά ξεκίνησε το πρόβλημα βασίζεται στην ψύξη + τροφοδοτικό πρόβλημα , πάτε το pc στο service. Επιπλέον θα ήταν καλό να απενεργοποίησετε όλα τα addons να δείτε αν το πρόβλημα συνεχίζει και να έχετε τους τελεύτεους drivers που δίνει η εταιρεία για την κάρτα γραφικών σας.

Mod για το latency για καλύτερο ms.

start -> run -> γράφουμε regedit -> hkey local machine -> system -> current control set -> services -> tcpip -> parameters -> interfaces -> ψάχνουμε κάθε φάκελο να βρούμε μια γραμμή dhcpipadress τότε σε αυτόν τον φάκελο πατάμε δεξί κλικ -> new -> dword -> γράφουμε ακριβώς : TcpAckFrequency -> δεξί κλικ πάνω του modify -> Value Data =1 , BASE = hexadecimal , ok και κλείνουμε .

 

2wow-logo2800-med.jpg

Credits:Opos epsaxna gia plirofories gia ton Official, brika ayto to oreo odigo.Ola ta credits ston :Megath

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

TheEnd nice guide , nomizw o NotABastard m eixe boi8isei se kapoies plirofories gia to wow ala kai esy boi8as me ton tropo s..oti xriastw 8a se rwtisw, pragmatika m elyses polles apories kai pali thx. Bravo stin ypomonh p  eixes kai to egrapses olo auto!  :)

Edits by TheEnd: Dn einai diko moy... Alla oti 8es stile ena PM , i sto msn mila moy ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock