Jump to content

Recommended Posts

Posted

11,7 geniko sto prwto BTW eimai 2 likeiou kai paw gia trith.

Sths eksetaseis to onoma mou grafw kai oti malakia mou katebei sto kefali! Etsi gia na fainodai polla!... :P

Gia septembrio tha mino 100% gia thn taksi den kserw...

k tou xronou ti tha grapseis pou tha meineis(sta mathhmata gia septembrh..) , tha diabazeis k ths 2ras k ths 3ths ?

Posted

re araxte osoi meinate meinate kai osi exete skata va8mous...xmmm gt exoun bgei ta scanner??vazeis tous bamous meta anevazeis 2-3 ta ma8imata pou 8es kai meta ektipwsi....Eipate tpt??les kai goneis 8a paratirisoun kai to paramikro sto xarti :P

Posted

x0ax0ax0ax0 k egw lukeio eimai... k eimai tsima tsima na perasw... ti 9.5 k mlkies meso oro egw pali 8a meinw evgala 11.1 kai 11.3

k sts e3etaseis PREPEI na grapsw arxaia 9, ek8esh 9, keimena 9, 8rhskeftika 7, arxes oikonomias 7, algevra 4, fusikh 5, xhmeia 0, istoria 3, agglika 4, gewmetria 3

Egrapsa:

Arxaia: 9.8

Ek8esh: m eipe perasa

Keimena: m eipe perasa

8riskeftika: tpt dn egrapsa-emeina 100%

Arxes Oikomias: 3 anti gia 7

Alevra: 3 anti gia 4

Fusikh: m eipe perasa

Xhmeia:perasa 100% k xwris e3etaseis

Istoria: 4

Agglika: 10.5

Gewmetria: m eipe perasa

dld se 3 ma8imata dn pernaw 100% ektos apo meso oro ama piastoun k apo tetoia..

Posted

t epistimones re makari na ginomoun episthmonas ^^ afto kalo einai na s pw.. alla h mana m einai filh m tn lukeiarxh k rwtaei gamw  grr :@

Posted

eleoc...Lykeio FTW...Emeis me 9,5 meso oro geniko apo ola ta ma8imata pername...Egrapsa arxaia 6 mporei kai 7 alla sta arxidia mou afou dn 8a meinw :P

Etc etc....

File min stenaxwriesai, tha se perasoun to Septemvri.

Posted

Pernate ton Septemvri.

Ego eixa minei stin 2a gymnasiou se oliki logo apousion (200+ Apousies) alla ntaksi, strothika kai grapsa.

Tora pou pao proti likeiou, fovamai gia Algevra kai Geometria alla nvm tha peraso kai tha pao 2a lykeiou :D

Posted

Ego pedia perasa.Tora 8a pao 1h lukiou.Olo to kalokeri 3apla,mxc,kamia gkomenitsa ante kai kana weapon gia client mod..:D...Kai bebea mpania..

Posted

Egw ypologizw oti exw perasei,eixa 14 k 16 m.o. sta tetramina.Kai stis exetaseis egrapsa panw apo 11 se ola(etsi nomizw) ade na doume.

Kai file an mineis emeines,ti na kaneis,na diavazes sthn wra sou.

Posted

k ma8itis tou 17 18 na eisai ena agxos to exeis oti k na ginei :P

ola 20 ki ena 19 eixa fetos kai gamiemai sto anxos mexri na vgoune ta gamhmena :/

Posted

Edaksi dn anxonome k poli afou ksero oti tha mino edw kai kero... toulaxiston to name m tha eine proto stin lista apo aytous p eminan xax :D xd

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...