|Itachi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Re mages ti simvenei edo me tis gefires. Oles einai klistes oxi mono ayth plz na apadisei opios kseri. tnx
][*DeVx*][ Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Prepi na kanis oles tis apostoles gia na kseklidosis aytin tin poli
Exte. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Akrivos, gia na pas se nea poly prepei na tin kseklodoseis.
Futzi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kane oloi tin wra apostoles sta kokkina simadakia ston map kai tha kseklidosis genike para pola...auti apoti katalava prepei an einai i 2h poli ade pane kane apostoles :)
R1aKoC Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Kane oloi tin wra apostoles sta kokkina simadakia ston map kai tha kseklidosis genike para pola...auti apoti katalava prepei an einai i 2h poli ade pane kane apostoles :) auto pou sou leei kane kai apo mono tou me apostolh 8a se paei sthn allh poli! an 8imamai kala auth h apostolh einai me ena pappou pou ton briskoun oi mpatsoi kai autos kanei emporio fountas kai prepei na pate se allh poli gt sas kinigane! molis ftaseis ekei na ksereis oti pas sthn alllh poli! kali epitixia :P
Futzi Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 auto pou sou leei kane kai apo mono tou me apostolh 8a se paei sthn allh poli! an 8imamai kala auth h apostolh einai me ena pappou pou ton briskoun oi mpatsoi kai autos kanei emporio fountas kai prepei na pate se allh poli gt sas kinigane! molis ftaseis ekei na ksereis oti pas sthn alllh poli! kali epitixia :P Katse re mporei na min exei kanei oute mia apostolh....
R1aKoC Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Katse re mporei na min exei kanei oute mia apostolh.... thn teleuttaia tou eipa!
nextlive Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ama variese na kanis apostoles katevase ta dika m GTA San Andreas User Files apo edo --> http://rapidshare.com/files/243030889/GTA_San_Andreas_User_Files.rar.html kanto aposybiesi kai perase ton fakelo sta egrafa soy ine 100% perasmeno to pexnidi kai ola kseklidwmena :)
|Itachi Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Tnx all for help.Vsk den eitan toso duskolo na to vro alla varieme na psaxnw gia san andreas (pezw 4 fun opote vrm) :D
Recommended Posts