ĐarkSlayer Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Darkslayer gia to onoma t theou mikrine ti signature s... h mhpos thes na valeis k oli s ti gallery...? pistepse me ama balo oti exo ftiaksi kai oti m exoun kani doro tha eperna 15 selides aneta ... exo panw apo 700 sigs Quote
Jigsaw* Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 lol me to p diavasa afto gia ton agkona prospathisa ton glipso alla tzifos..meta p diavasa to telos eliosa! Quote
MiraDBZ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Darkslayer gia to onoma t theou mikrine ti signature s... h mhpos thes na valeis k oli s ti gallery...? Ενώ το δικό σου είναι μικρούτσικο :) Quote
Hax0r Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 το 16ο έχει αποδειχθεί οτι υπάρχει αντίλαλος στο "κουακ" της πάπιας(Brainiac)... Αυτό με τον αγκώνα...προσπάθησα και εγώ να τον γλύψω^^ Quote
FiX Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gt otan diavasa agona mperdeutika me tn masxali -.- OWNED!!! Pragmati k egw to dokimasa ;D Quote
yol2goldyo Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 paidia to orkizomai dokimasa na ton glipso!!!:D ta misa ta i3era ta eixa xanadei ty !! Quote
Recommended Posts