° •иίκoک ™• ° Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Mou aresei pou to rwtate kiolas...re paidia pios xonei necro?? oxi pite m...exw dei necro pou nio8ei na paizei kai dn ton agkizoun....arkei o server na min einai overpowered sta class na einai balanced dld.
karras Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 sps gia panta re ! an exeis kai ena wm apo ls skizeis opoion s er8ei mprosta xalara !:D
yol2goldyo Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 r file gia ti server milame high rate h' low rate? Tespa Gia low Rate c6 : Sph gia High: Necro Gracia : MM h' Bishop milame gia x50 peripou...
xXxToXiCxXx Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Gia mena necro.Alla pisteuw oti kai o sps na ftiaxtei kati 8a pezei se pvp. Prosopika ftiaxnw kai necro kai sps.
apostolis Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 kaluteros mage gia pvp re guys dn krinetai etsi...analoga tn server einai ;]
WebM0nst3r Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 apostoli katarxas kalos ir8e sto maxcheaters na se enimeroso oti to double post apagoreuete rei3e mia matia stous kanones.
nightmare20 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ayto exartate ton server Sta High Rate einai o necro kai o Storm Screamer. Alla Sto Low Rate O Dominator Einai o KYRIARXOS!!!!!
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 apla necro...ektos ke an exis fardu k***o kai piasis kana skill opos hurricane lvl 10 h stone lvl 10...opote vazis bishop, hitaris kai healaris...
astraLized* Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Mou aresei pou to rwtate kiolas...re paidia pios xonei necro?? oxi pite m...exw dei necro pou nio8ei na paizei kai dn ton agkizoun....arkei o server na min einai overpowered sta class na einai balanced dld. Enas empeiros dominator tha mporouse kalusta na ton xwsei..Sigoura an ekane success to abyss tou necro tha itan arketa duskola ta pragmata gia ton domi alla dax.. Exw dei se low rate server domi na xwnei sps kai necro mazi sta idia lvl.. H psifos mou paei ston dominator an kai to gameplay tou necro einai pio polu tou styl mou, alla ti na kanoume i alitheia na legete..
|Itachi Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 eleos re pedia poioi psifisan necro? den leo meta to C4 ante me to zori kai C6 teliose o spellholwer anti8etos gamei tora
Kяaσh Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 plaka m kaneis o sph kai drain na paixei sou kanei votrex me slug trelo m attack an 3ereis na paizeis kala kai na foras pledge o necro dn sou xalaei tpt alla 8es empeiria gia storm screamer einai to kalutero class meta to c6 mpeite se opion server 8elete kai deite posoi einai necro kai posi sph se magous i sps i sph o necro dn axizei apo to gracia 2 stous perissoterous server ektos kai an einai bug class se ka8e server
ChaoticLegend Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 prosopika psifizw necro dn peftei me tpt an ksereis na ton paizeis (me pet + mass mage bane + mass fighter bane)
TryMoaR Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Dominator !! Roufaei zwi gemizei cp !! alla e3artate k apo ton server se normal server gia mena o kaliteros einai o domi! apo fighter peftei disk0ola soul guard mporei na mhn exei poli casting alla mono k mono roufaei zwi se kanei poli dinato char omos prepei na 3ereis na pezeis kiolas me domi egw miso xrono pezw me domi k akoma prospathw na mathw na pezw(telia) epidi exei k katares!! k genika den einai eukolos char opos sps spellhower i necro
Recommended Posts