dimitris0mg Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Kalispera mporeite na me help giati ftiaxnw enan server kai dn m dimiourgounte kapia problhmata mporei kapios na me help?? tnx Quote
0 dimitris0mg Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Mprei kapios na me help?? p na xerei apo servers kai ta lipa na me kanei add sto msn na tou steilw foto me ta problhmata ktlp ? Tnx Quote
0 ZeRo* Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Proton kalosorises sto forum deftero kalitera na diabaseis tous Rules tou forum kai pos kanoume post gt mexri tora exeis kanei 2 la8oi.... wrong section kai double post... Kane post ti problimata exeis pio analitika gia na boi8isoume...... Filika Zero* Plz kapios move Quote
0 dimitris0mg Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 ox Sry kalws sass brhka eimai new kai dn xerw :/ sry.. pou na kanw post se pio section? Quote
0 ZeRo* Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Den peirazei apla Diabase tous kanones gia na min sinantiseis kanena problima stin sinexeia..... 8a kaneis post otan exeis problima [Request] Dev Help [L2J] afto pou exei pio pano..... Pros to paron afou ani3es to topic edw..kane post ta probimata pou exeis kai kapios mod 8a to kanei move Quote
0 dimitris0mg Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 zero mporeis esy na me help sto thema m gt se blepw polu empiro kai apo oti katalaba exeis kai server.. gt sto allo topic p ekana stous dev p m edoses dn m apanthsan Quote
0 ZeRo* Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Den sou apantisan epeidi dn tous dineis plirofories me ti akribos error exeis....kane upload mia pic..... Basika ama katalaba kala..dn sou anigei to gameserver loginserver register kai tlp.... Koita eixa kai egw 1 error tetio (ama leme to idio error) kai ekana unistall ola ta programata ola ma ola...kai restart to pc kai meta ta 3ana perasa kai htan ola kala... Alla dn einai 100% afto...diladi kane upload mia foto me to error kai 8a sou apantisw meta... Quote
0 dimitris0mg Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 mmporeis na m doseis to msn s? na milisoume mia??? Quote
0 tiranous Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 file auto p psaxneis diskola 8a to katafereis dld na s fitaxei kapios ton server ... wrong section an 8elei kapios mob as to metaferei pros to parwn TopiC LockeD. Quote
Question
dimitris0mg
Kalispera mporeite na me help giati ftiaxnw enan server kai dn m dimiourgounte kapia problhmata mporei kapios na me help?? tnx
8 answers to this question
Recommended Posts