tiranous Posted June 9, 2009 Author Posted June 9, 2009 ebala mia nea epilogh "wraia emfanish" k to poll ksanaksekinhse gia tis epomenes 100 meres me ta idia votes :P egw pshfizw me bash thn emfanish gt me oti k na paiksw 8a pwnarw :P alla 8elw na einai ntamari h na exei estw konth k asteia emfanish :P ;P ;) wraia i nea epilogi xD .. alla egw parameno stin armor xD Quote
nontas Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 ARMOR GIATI AN DEN EXEIS ARMOR ++ KAI EXEIS DB +15 P.X KALHTERA ARMOR GIATI 8A S SKANE POLLA DAMAGE H ALLH KAI PEUTHS POIO EUKOLA!!! Quote
tiranous Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 Prwta to weap,meta ola ta alla. simfono gt opws eipe o nontas : ARMOR GIATI AN DEN EXEIS ARMOR ++ KAI EXEIS DB +15 P.X KALHTERA ARMOR GIATI 8A S SKANE POLLA DAMAGE H ALLH KAI PEUTHS POIO EUKOLA!!! ;) opote.. simfono ka8ara.. Quote
klelia Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 mia swsth armor analoga to class, Kai Boss jwls++.. To weapon nai men einai kalo na einai kala enchanted alla suni8ws paizei perisotero rolo na mhn trws poly dmg... Quote
Exte. Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Armor kai jewels, i kalyteri epithesi einai i amyna legane. Quote
UnEffect Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Baibea se enan pvp Server , den nomizw na kaneis tpt me Clans an se blepei o allos na trexeis me ta +0 sa to noobie. Giafto to kanlitero einai(Se PVPs pada) na kaneis to Weap etc ligo +8 gia mostra , kai meta arxizeis Armor/Jews. Quote
GeorgeGr93 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Gia mostra to kaneis to wep+++.Allo na deis ena daggera me wep+0 na erxetai me dash,kai allo a ton deis me to +30 sto xeri. Quote
geo13 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 pisteuo weapon gt auto exo katalabei oti einai to pio simantiko apo prosopikes mou empiries Quote
pavlos21 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gia mena ta panta einai armor eidika gt pezw me hell knigh.to megalo p.def einai ta panta st l2 Quote
jakarda Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 e re file eksartate..ama einai kanas daggeras ti na to kanis ++ to wep? eksartate ke tis epiloges poy kanoyn se afton ton server oi pextes! ama poli ine mage e jewels fisika ama fighters armor... ama pali exis kanan archer h kanan mage lew weapon.... DN KSERO OMOSSSSSSSSSS....poli geniki erotisi :S Quote
Recommended Posts