Coolis® Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Λοιπον... Επιδη εχω δει καποια "topics" με αυτο το θεμα, αλα σχεδον κανενας δεν μπορoυσε να το καταλαδει καλα, αποφασισα να το κανω απολιτο ελληνικο για να μπορεσει να καταλαδει οποιος διποτε το Exploits αυτο... Λοιπον ας αρχεισουμε... Καταρχειν Χρεαζεστε 2 chars σχεδον με ιδιο ονομα (π.χ., Lolla ο προτος και Lollla ο δευτερος παρατιριτε οτοι ο προτος εχει 2 "λ" και ο δευτερος με τρεια...).οπως βλεπετε και στην εικονα... η κιταξτε εδω... Οταν κανετε δυο αρακτηρες σχεδον με ιδιο ονομα, πρεπει να διαβασετε προσεκτικα τα παρακατο βηματα... Βημα 1): Πατε και δυνετε καπια καλα items (π.χ., Arcana mace acumen +25) στον χαρακτηρα που θα κριψετε... Βημα 2): Τωρα, Πατε και κριβετε καπου τον χαρακτηρα που εχετε δοσει το arcana mace +25(π.χ., εδω περα.. )η κιταξτε εδω Βημα 3): Βρισκετε το θυμα σας...(π.χ., αυτος )η κιταξτε εδω Βημα 4): Διχενετε το offer σας και σας λεει οκ ^^ (η κιταξτε εδω μου εδινε 21 εκατομιρια ancient adena και ενα strider) Βημα 5): Πιτε του να σας κανει trade (η κιταξτε εδω) Βημα 6): Τιν ωρα που σας κανει trade κανετε ελαχηστοποιση(ΠΡΟΣΟΧΗ αμα δεν κανετε την ελαχιστοποιση δεν θα πιασει το κολπο...) Μπενετε με τον κριμενο σας και κανετε trade στο θυμα... Βημα 7): Μολις Κανετε trade με τον κριμενο σας στο θυμα πατε αμεσος στο κανονικο και πατατε ok Βημα 8): Βαζετε τα items με τον κριμενο ενο το θυμα βαζει τα items του στο κανονικο σας, πατατε οκ με το κανονικο και περνετε τα items και στο κριμενο πατατε cansel. Αυτο ηταν... Πιστεβω να σας δοιφισα παιδια ^^ Δοκιμασμενο στο -blocked- Ο TRELAMENOS ειναι o nextlive και μ δοιφισε να κανω το topic αυτο ^^ Quote
Awaken Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Sorry , this work on Gracia part 2?? l2j ofc Quote
Coolis® Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Sorry , this work on Gracia part 2?? l2j ofc hmmm you know greek? this is greek section my friend... and yes this work on gracia, hellbound, kamael, interlude, c5, c4 i din't try i gracia final... Quote
Awaken Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Yes man im know greek section;[ u good write this im translate text :) heh Screen it's lower Quote
Coolis® Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 ok now where are alrigh if anybody can't see screens he can click to link... ^^ Quote
~Grey Hat~ Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 edw killer..steile to post se pm... me tis eikones...thelw na to exw... steilto mia Quote
ZeRo* Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Καλά τα ορθογραφικά τα σκότωσες με όλη την σημασία της λέξης..Άμα δεν μπορείς να γράφεις με Ελληνικά μην γράφεις ^^ @On-Topic : Καλή φάση αν και δεν είμαι φίλος των exploit xD keep up! Quote
Coolis® Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Καλά τα ορθογραφικά τα σκότωσες με όλη την σημασία της λέξης..Άμα δεν μπορείς να γράφεις με Ελληνικά μην γράφεις ^^ καλα ειμαι καλος στη γλωσσα ^^ 11 εβγαλα ^^ Εγω θελω να μου πεις τι σημαινει το φημα.. χμμμ Απορο πως το ιδες? 200 hidden ειναι και εσυ εχεις 167... Quote
~Grey Hat~ Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 re killer.. gia onoma tou 8eou apanta sto pm.. steilto mia dn tha patheis tpt.. eleoc re man! Quote
Coolis® Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 (offtopic)παιδια μι με ζιτατενα σας στηλω topics που δεν μπορειτε να δειτε... Quote
BROFTW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Killer egrapses afti ti stigmi! Kane to mod k dior8ose ligaki ta or8ografika c. Anevase ta posts gt sto english section m ton haxzor exi 450!!! KEEPWALKING Quote
Coolis® Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Killer egrapses afti ti stigmi! Kane to mod k dior8ose ligaki ta or8ografika c. Anevase ta posts gt sto english section m ton haxzor exi 450!!! den eimai kai toso kalos sti glossa... an eixa to word mia xara tha htan to topic... ala meta to format den driso tpt... :P 450 posts? tha doyme... Quote
LoyLoy Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 //off topic kl edw dn boroun i perisoteri na to doun me ta 200 8a to kanetekai 450?...pff Quote
Recommended Posts