Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gnwrizei kaneis kanena bug gia L2mafia? exw apelpistei... exw spasei 8 dis gia Demon Dagger Mortal strike k ola +15 > +16 ginonte crystals... To apolyto 3enerwma einai oti ka8e mera 3efytrwnei enas asxetos protoemfanizomenos sto server me +16 mexri +20... Euxaristw.

• 1 month later...
Posted

re

stop spam!

/ontopic mipws auta pou les oti ksefitronei ka8e mera enas me 16+ kai 20+ mipws ta kanoun donate???(gt o mafia exei pollous)o mafia dn exei kai bugs poia! palia eixe alla twra poia dn exei ka8olou!

Posted

Stn mafia dn ginete na kaneis donate weps +20. moo +16 kai +35.kai +16 dn nomizw na xei kanei kaneis.

Stn mafia dn uparxoun pleon bugs afou to trade bug fixaristhke gl enchanting btw +5% to enchant rate

• 3 months later...
Posted

mou eipe enas friend bug gia mafia pou dn kserw ama pianei gt dn exw peksei kai pote ala dokimase akou lipon...

Otan kanei RR ton server o admin / gm  xronometraei leei p.x. 120 sec meta leei 60 sec  otan pei 10 sec xonei to weapon sou kai ama spasei 8a kanei ena mikro rollback o server kai 8a to exeis meta... Afto itan tora dn kserw

ama douleivei opos s eipa ala dokimase :D

Posted

re pedia o admin t mafia ine sto maxcheaters member... oti bug k na kanete post 8a to di k 8a to ftia3i... exi kani k donate an elpizete na mn di ta hidden post... tespa.. o mafia dn exi bugs... auto me t rr exi 3anagini post ala k pali k na mn s spasi meta to rollback 8a exis to item etsi opos itan prin to koubosis... ite paei ite dn paei...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...