NazGhuL. Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Auto to Guide eine ligo Off topic kai se lathos seccion alla dn vrika allo gia na to postarw, Me exete voithisei poli sxetika me to l2 kai nomizw pws prepi na to mirastw mazi sas auto. Loipon se auto to Guide 8a sas ma8w pws na alaxete ton administrator password, Xwris na ton xerete alla oute kan na eiste ston Administrator account. To Guide auto eine gia Windows Xp. Arxika anigete to Comand prompt, H Windows key +R , H apo run->cmd, H start->all programmes->Accesories->comand promt. kai grapseete "net users" Twra 8a sas vgalei enan pinaka san auto me tous Users p xrhsimopoioun auto to pc. Kanonika 8a eine kati san kai auto. Meta grafete "Net user "administrator"(auto 8a eine to onoma tou administrator kai 8a to grapsete xwris ta "") * As poumai etsi, net user nazghul * Wpos stin ss parakatw Meta 8a sas zitisei na grapsete to password kai na to kanete confirm. P.S to password dn 8a fenete otan to grafete oute kan ta sinithismena ***** P.S 2 sorry p eine se lathos Seccion alla dn yparxei tpt sxetiko P.S 3 elipizw na voithisa Quote
jossoo Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 wraios re NazGhuL...pote dn ksereis ti mporei na einaix risimo se auto to forum .. Quote
ThrillSeeker Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 Dn exei simasia..! einai poli xrisimo kata tin gnomi m :D! ~Thanks~ Quote
Freyr Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Afto to topic ine kalitero na ginei LOCKED dioti den exi sxesi me to guide. Quote
Prigipas Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Mia xara einait o topic an den soua resi m in postaris KK??emena mou arese :D Quote
barnaby Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 πολύ χρήσιμο για όποιον δεν το ήξερε... ;) Θυμηθείτε πάντος: Το να καταστρέψεις ή να κλέψεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ;) (σε περίπτωση που αυτό χρησιμοποιηθεί με "λάθος" τρόπο) Quote
NazGhuL. Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 πολύ χρήσιμο για όποιον δεν το ήξερε... ;) Θυμηθείτε πάντος: Το να καταστρέψεις ή να κλέψεις είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να δημιουργήσεις ;) (σε περίπτωση που αυτό χρησιμοποιηθεί με "λάθος" τρόπο) Swstos Egw poio poli to evala gia Autous p exoun Xexasei ta Pass tous, 8eloun na kanoun kamia plaka se filous etc...etc... Twra pws 8a to xrhsimopoiooisoun Dn eine dikh m ypothesh ; ) Quote
™® Stergios ®™ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 egw kserw kai ena alo .. px ama to net cafe dn s leei pos dn exeis acces sto local .. px dn mporeis na sindethis me ta alla pc,pas run .. cmd .. kaI GRAFIS shutdown -s -t 1000 (to 1000 einai posa deuterolepta thes ) -m (meta apo to m vazeis to onoma t pc sto local s) PX shutdown -s -t 1 -m Vagelis15 .. :P kai t svinei to pc... egw to kanw se net cafe kai svinw ola ta pc... ta exoun peksei oloi..:D Quote
NazGhuL. Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Na se kala re file, To epsaxna Auto me to Remote shutdown sto Net ; ) Quote
Snoopi Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Auto to Guide eine ligo Off topic kai se lathos seccion alla dn vrika allo gia na to postarw, Me exete voithisei poli sxetika me to l2 kai nomizw pws prepi na to mirastw mazi sas auto. Loipon se auto to Guide 8a sas ma8w pws na alaxete ton administrator password, Xwris na ton xerete alla oute kan na eiste ston Administrator account. To Guide auto eine gia Windows Xp. Arxika anigete to Comand prompt, H Windows key +R , H apo run->cmd, H start->all programmes->Accesories->comand promt. kai grapseete "net users" Twra 8a sas vgalei enan pinaka san auto me tous Users p xrhsimopoioun auto to pc. Kanonika 8a eine kati san kai auto. Meta grafete "Net user "administrator"(auto 8a eine to onoma tou administrator kai 8a to grapsete xwris ta "") * As poumai etsi, net user nazghul * Wpos stin ss parakatw Meta 8a sas zitisei na grapsete to password kai na to kanete confirm. P.S to password dn 8a fenete otan to grafete oute kan ta sinithismena ***** P.S 2 sorry p eine se lathos Seccion alla dn yparxei tpt sxetiko P.S 3 elipizw na voithisa Poli kalo alla o admin anigi ekino to para8iraki dn 8iamem pos legete nomizw server status kati tetia pou mpori na kani oti goustari apo eki bun/bunip/ktl.na alaksi to pws pali.. pantos gia na basanisis ton admin poli kalo Quote
DāЯқŜiĐє Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 lol re kalo alla to ixera apo pio palia :P Quote
nikthegreek Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 to paidi edwse mia sxetikh odhgia mhn ton trwte re.. eleos apo arxh to eipe den xerei an einai swsto topic.. allwste otan kapios to dei moder.. an xreiastei to kanei moved eleos eiste merikes fores! Quote
Ep1c* Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Polu kalo kai xrisimo. Twra mporoume na exoume Admin dikeomata se ka8e pc ;) Quote
Recommended Posts