Καλησπέρα,
προσπαθω να hostαρω server τοπικα για 1η φορα και δοκιμαζω ενα L2gold pack που μοιραστηκε ενας στο java section.
Δεν μπορω να βρω/καταλαβω ποιο ειναι το ονομα για τα database του τιτλου και ποιο ειναι το database installer για να την φτιαξω στο navicat
Στην τοπικη συνδεση συνδεομαι αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχουν οι πινακες της βασης δεδ. επειδη δεν εχω περασει τη db.
Επισης, πως καταλαβαινω αν θελει build ή αν ειναι ετοιμο;
I haven't tryied the subclass system because i will not use it but i can check it, for sure it has some dublicate ai's in npcdata.txt (two monsters have the same ai) so you need to change them, you can find them from other pack because it's easier that way. I can send you the system, i guess there is no point to send the whole client because my client is changing to c3 but also the pack reads specific files from the system thats why some people may get disconected when they are trying to login. https://www.mediafire.com/file/4nd8fb9nwmfmdb0/System.rar/file
Question
Shadith
Καλησπέρα,
προσπαθω να hostαρω server τοπικα για 1η φορα και δοκιμαζω ενα L2gold pack που μοιραστηκε ενας στο java section.
Δεν μπορω να βρω/καταλαβω ποιο ειναι το ονομα για τα database του τιτλου και ποιο ειναι το database installer για να την φτιαξω στο navicat
Στην τοπικη συνδεση συνδεομαι αλλα μου λεει οτι δεν υπαρχουν οι πινακες της βασης δεδ. επειδη δεν εχω περασει τη db.
Επισης, πως καταλαβαινω αν θελει build ή αν ειναι ετοιμο;
Edited by Shadith.
4 answers to this question
Recommended Posts