Welcome to MaxCheaters.com

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads

  • 0

Help IL Server client can't login


Go to solution Solved by girogius,

Question

Hi there!

 

I have started to set up an Interlude Server. Everything looks fine.

 

unknown.png

 

But when I try to log into the server, nothing happens. Not even system error or anything like that. I'm using the default account: root/root

 

Something I discovered was using another login, hAuthD instead of the L2AuthD

 unknown.png

 

When I tried to log in with the credentials well written it says, "Error in function 'CheckUser' #0, if I write them wrong it says it failed.

 

Why I had no messages in L2AuthD?

Why I had this issues in hAuthD?

 

How can I just log in and keep testing?

 

Thanks for your time.

 

 

EDIT: I just used another hauth files, and now login is fine, but after that, server is on and it has 9999 of ping, so I can't log in. 

 

I don't know how to continue

Edited by gchan

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
18 hours ago, gchan said:

Hi there!

 

I have started to set up an Interlude Server. Everything looks fine.

 

unknown.png

 

But when I try to log into the server, nothing happens. Not even system error or anything like that. I'm using the default account: root/root

 

Something I discovered was using another login, hAuthD instead of the L2AuthD

 unknown.png

 

When I tried to log in with the credentials well written it says, "Error in function 'CheckUser' #0, if I write them wrong it says it failed.

 

Why I had no messages in L2AuthD?

Why I had this issues in hAuthD?

 

How can I just log in and keep testing?

 

Thanks for your time.

quick question you try to connect from the same computer?

 

if no you should try to open udp ports 2106 7777

from the error i cant say much maybe that authD has some issues and if this is true you might be done the job correctly 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
2 minutes ago, iTopZ said:

quick question you try to connect from the same computer?

 

if no you should try to open udp ports 2106 7777

from the error i cant say much maybe that authD has some issues and if this is true you might be done the job correctly 

Yes I'm trying from the same computer

 

Ok I'll try to open UDP instead of TCP, or should I open both for in/out rules?

31 minutes ago, iTopZ said:

quick question you try to connect from the same computer?

 

if no you should try to open udp ports 2106 7777

from the error i cant say much maybe that authD has some issues and if this is true you might be done the job correctly 

 

No changes

 

I tried both logins, same result as the described one :(

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 11/8/2020 at 8:15 PM, sandeagle said:

this is OFF server,you have to use some register to get an account,or add accounts in DB 

 

actually I had the admin account, I created also another account for testing, but I have 9999 of ping after login.

 

So still not running

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.