Jump to content

Neon: Η Samsung θα παρουσιάσει στην CES 2020 έναν… Τεχνητό Άνθρωπο


Maxtor

Recommended Posts

1234124.jpg.06a6482cabcae4bfad979193e4ac

Τον Μάρτιο της επόμενης χρονιάς η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία ανακοίνωσε τον AI-powered ψηφιακό βοηθό Bixby που έκανε το ντεμπούτο του στην αγορά με το Galaxy S8, και αργότερα βρέθηκε σε περισσότερα κινητά και οικιακές συσκευές.

Από τότε μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει εξαγοράσει ή έχει επενδύσει σε αρκετές εταιρείες με τελευταία την εξαγορά της μηχανής αναζήτησης τεχνητής νοημοσύνης Kngine. Τώρα, η εταιρεία ετοιμάζεται να παρουσιάσει στην έκθεση Consumer Electronics Show (CES) το επόμενο εγχείρημα/ προϊόν της στον χώρο της Τεχνητής Νοημοσύνης.

Το νέο της εγχείρημα ονομάζεται «Neon», και σύμφωνα με όσα η ίδια εταιρεία έχει αποκαλύψει πρόκειται για AI-powered «artificial human» που δεν σχετίζεται με τον ψηφιακό βοηθό Bixby. Μάλιστα, «δεν μοιάζει με οτιδήποτε άλλο έχουμε δει» υποστηρίζει η Samsung. To προϊόν αναπτύχθηκε από τη Samsung Technology και τα STAR Lab (Samsung Advanced Research Labs), των οποίων επικεφαλής είναι ο Pranav Mistry, γνωστός για την δουλειά του στη τεχνολογία SixthSense και στα προϊόντα Galaxy Gear. Από όσα έχουν μέχρι στιγμής διαρρεύσει καταλαβαίνουμε ότι ο «τεχνητός άνθρωπος» της Samsung θα μιλάει τουλάχιστον πέντε γλώσσες και θα μπορεί να μιμηθεί αντιδράσεις και ανθρώπινα συναισθήματα.

GSMArena

 

 

View the full article

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...