Jump to content

Recommended Posts

Posted

hammerhead-true-wireless-hero-desktop.jp

Η εταιρεία υπόσχεται ότι τα ακουστικά της «σκοτώνουν» το lag που κάποιες φορές παρατηρείται με το Bluetooth audio, κάτι που είναι σημαντικό όταν παίζεις παιχνίδια ή παρακολουθείς βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα, τα Hammerhead True Wireless χρησιμοποιούν ένα «customized» Bluetooth 5.0 link/ codec που συμπεριλαμβάνει μία λειτουργία gaming με latency μόλις 60ms. Αν και δεν πρόκειται για «lag-free» ακουστικά όπως ισχυρίζεται η εταιρεία, τουλάχιστον είναι πολύ μικρότερη η υστέρηση από άλλα Bluetooth ακουστικά που ξεπερνούν τα 200ms.

1422196062_3(1).jpg.f38643865875ba7cfa82545effb47770.jpg

Η Razer υπόσχεται επίσης απόκριση συχνότητας 20Hz-20KHz μέσω των οδηγών 13mm των ακουστικών καθώς και τρεις ώρες χρήσης με μία φόρτιση (η θήκη φόρτισης προσφέρει δεκαπέντε συνολικά ώρες λειτουργίας στα ακουστικά).

877975405_3(2).jpg.193f235e4d9a12715984f7502ac4d7fb.jpg

Τα Hammerhead True Wireless διαθέτουν παρόμοιο σχεδιασμό με τα απλά AirPods της Apple, και επομένως έχουν και αυτά ένα σχετικά μακρύ άκρο (stem) που εξέχει αρκετά από το αυτί. To άκρο διαθέτει ένα touch sensor για τον έλεγχο της αναπαραγωγής μουσικής και την ενεργοποίηση του συμβατού ψηφιακού βοηθού. Επιπλέον, τα Hammerhead True Wireless είναι IPX4-rated και είναι sweat/ splash-resistant. Το κόστος των νέων ασύρματων ακουστικών της Razer είναι €120.

2038605535_3(3).jpg.90e880f9911d2702a299ee671c9d4d9b.jpg

GSMArena

View the full article

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

AdBlock Extension Detected!

Our website is made possible by displaying online advertisements to our members.

Please disable AdBlock browser extension first, to be able to use our community.

I've Disabled AdBlock