Jump to content

Recommended Posts

Posted

TheWitcher_IGStory_Poster.jpg.44dc6957fc

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Geralt of Rivia θα δούμε τον Henry Cavill, τον οποίο πλαισιώνουν επίσης οι ηθοποιοί Freya Allan, Joey Batey, Millie Brady και Lars Mikkelsen. Όπως λέει το Netflix, η πρώτη σεζόν της νέας σειράς θα είναι διαθέσιμη προς το τέλος της χρονιάς και θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Το σενάριο έχει αναλάβει η Lauren Schmidt Hissrich ενώ από την παραγωγή δεν απουσιάζει και ο Andrzej Sapkowski σε ρόλο συμβούλου (αυτό βεβαίως σημαίνει αρκετά για την «αξιοπιστία» του τελικού αποτελέσματος). «Είμαι ενθουσιασμένος που το Netflix προχώρησε στην προσαρμογή των ιστοριών μου (στην μικρή οθόνη), και παραμένοντας αληθινό στο αρχικό υλικό και στην θεματολογία που ασχολήθηκα γράφοντας για παραπάνω από τριάντα χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος για την συλλογική προσπάθεια μας καθώς και για την ομάδα που συγκεντρώθηκε για να δώσει σε αυτούς τους χαρακτήρες ζωή» δήλωσε ο Andrzej Sapkowski.

View the full article