Jump to content
  • 0

[Problem Setup External Connection]


k4yN

Question

Γεια χαρα σε ολους, θα ηθελα να σεταρω online των server που εχω για να μπουνε 2 φιλοι  και να με βοηθησουν με την συνταξη του server, αλλα εχω θεμα δεν μπορω να το σεταρω να μπει καπιος απομακρος ''player''. Aλαξα προσφατα γραμη και δεν μπορω να σεταρω τα ports η ισως κατι λαθος στεις γενικες ρυθμισεις του router η στα properties του server pack.
Εχω φαει 1 εβδομαδα προσπαθοντας να καταλαβω τι παει σταβα εχοντας αλαξει και κανει συνδιασμους βλεποντας guides, διαβαζοντας ορολογιες αλλα δεν εχω βγαλει ακρη.
Ειμαι σιγουρος πως ειναι κατι απλο αλλα δεν την παλεβω αλλο, τα εβαλα ολα σχεδον default μεχρι να βρω καπιον που πραγματικα γνωριζει.
Μπωρει να βοηθησει καπιος να μου πει τι ακριβως πρεπει να κανω? Μπορω να δοσω περισοτερες πληροφοριες απλα δεν ξερω τι ακριβως πληροφοριες χρειαζεται καπιος για να μου παρεχει την σωστη βοηθεια. Υπαρχει και η δυνατοτητα απο μεριας μου (Teamviewer 13) για καλυτερη προσβαση και πιο αμεση λυση. Μπωρει οπιος θελει να μου στηλει προσωπικο μυνημα με καπιο τηλ. η facebook, ευχαριστω.

Rooter: Zyxel AMG1302-T11C
Συνδεση: Wind
Connection Type: Dynamic
No-Ip: Ναι

OS: Windows 7 64 bit
Server Pack Type: Gracia 2.3 Final
Versions: l2j
3265 - l2jdp 6361

 

Edited by k4yN
Μερικα ορθογραφικα λαθη
Link to comment
Share on other sites

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

canyouseeme.org

Άνοιξε το σέρβερ και τον login και τον game και δες στο λίνκ αν οι πόρτες 2106 και 7777 είναι ανοιχτές ή κλειστές

αν είναι κλειστές πρέπει να ανοίξουν στο ρούτερ στο τοίχος προστασίας απο τα windows η στο antivirus

πληροφορίες

  • μοντέλο ρούτερ
  • αν έχεις antivirus
  • λειτουργικό σύστημα
  • και αν έδωσες στους φίλους σου το l2.ini με την IP του no-ip.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Ευχαριστω για την ανταποκριση, καταρχας να πω πως δεν γνωριζω δυκτιακα.

Με το canyouseeme.org τσεκαρω τα ports κι'εγω και μου λεει ''connection refused'' με την 2106 η 7777. Φυσικα εχω βγαλει το firewall του rooter τελειως. Αντιθετα αμα το εχω σε custom που θελει λεει ''port forward'' εκει τοτε μου γραφει ''connection timed out'' στο canyouseeme.org σαν να μην τρεχω καν των server. Εχω περασει τα ports στο rooter (και τα 3) ''2106 - 7777 - 9014. (Δεν ξερω αν το 9014 χρειαζεται να περασθει). αλλα δεν ξερω αν το εχω κανει σωστα, ισως να θελει μικρο αλαγες και καπια rules που εχω κανει καπιες δοκιμες αλλα δεν). Δεν βαζω ποτε antivirus στον υπολογιστη μου, τον αγαπω πολυ οπως ειναι :p οσο για τα firewall του υπολογιστη ειναι ολα παντα closed οπως και αυτοματες ενημερωσεις και windows defender.
Οσο για το L2.ini εχω βαλει το No-Ip link που μου εδωσε απο το www.noip.com
και στεις ρυθμισεις του Serverproperties / Loginproperties εχω το ιδιο link στο ExternalHostname, τα αλλα ειναι default για να μπενω απο το ιδιο Pc που τρεχει ο server.
Εχω δωσει το l2.ini Και ολο το system κανοντας αλαγες στην IP βαζωντας μια No-IP και μια την προσωρινη Dynamic IP και ειναι σαν νεκρο δεν κανει τιποτα με προσπαθεια απομακρυσμενου υπολογιστη.
Επισης απο την Wind μου ειπαν πως αυτο το rooter δεν χρειαζεται να κανω τιποτα ειναι ολες οι πορτες ανοιχτες αλλα δεν ξερω τι μπωρει να συμβενει...

Edited by k4yN
Επειδη εχω την επιλογη να το κανω.
Link to comment
Share on other sites

  • 0

το 9014 δεν χρειάζεται είναι για όταν ο login είναι σε άλλο υπολογιστή από τον game στο external βάλε localhost γιατί πλέων το no-ip σου δίνει την δυνατότητα το PC σου να φαίνεται με την no-ip έξω, το ποιο πιθανό πρόβλημα είναι στο να έχεις δώσει λάθος IP στα ports του τοπικού δικτύου σου πρέπει να είναι στατική στον υπολογιστή σου πχ 192.168.1.2 και να ανοίξεις τις πόρτες σε αυτή την IP, μόλις το κάνεις αυτό ανοίγεις server και το site που σου έδωσα θα σε βοηθήσει να ξέρεις πότε θα δουλέψει.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...