`Gerero® Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 L2 CONTROL (ENGLISH + RUSSIAN VERSION) TI KANEI?? 1)BRISKI ME KAPIO IDIOS RANDAR TOUS ENEMY TO ALLY I KAPION ALO CHAR POU BRISKETE STIN GIRO PERIOXI 2)MPORIS NA DIS PIOS SE KANEI TAGET 3) KANI AUTTO-ASSIST APO MONO TOU 4) AUTO HP CP EINAI DOKIMASMENO STON L2 ELIXIR KAI DN EMPODIZETE APO KAPIO ANTI-BOT SYSTEM ODIGIES: 1)RUN L2 .EXE 2) BALE PASS KAI USERNAME ( MN KANIS LOG AKOMA 3)TREKSE TO L2CONTROL 4) KANE LOG TON CHAR LINKS: http://rapidshare.com/files/123813088/l2control.rar.html http://www.megaupload.com/?d=D8096BNB
gionys Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 hmm tha to dokimaso an kai then einai kai toso xrisimo Thx Anyway ..
malakaso0 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 teleio, mporeis na m peis mono an einai free h ean prepei na to plhrwseis meta apo ligo kairo ? epeidh kai kapoios allos to eixe postarei kai meta apo ligo eprepe na to plhrwsoume
`Gerero® Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 to link apo to rapidshare p edosa apoti kseris dn plironis ala kai gia to program aposo ksero dn plironis an thelis katebaseto kai an dis kapia diafora dld na s zitaei na plirosis postare edo ala na kseris dn plironis gia to program an dn balis kapia stoixeia
tak3r Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Ta vlepo ola mia xara sto radar kai ally kai war ola.Alla to auto cp/mp dn leitourgei.Xreiazetai na kano kati sto settings??
`Gerero® Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 Ta vlepo ola mia xara sto radar kai ally kai war ola.Alla to auto cp/mp dn leitourgei.Xreiazetai na kano kati sto settings?? dn ksero an theli kapio alagma sta settings ala ayto me to auto cp/hp dn nomizo na litourgei :P
gery6 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 ty gia to share file epsaxna ena tetio program
Georgekiato15 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Einai poly xrisimo prog. Ty p to ekanes share !
R1aKoC Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 poli kalo file mou euxaristw twra 8a doune to war kai oloi oi alloi:P:P
Georgekiato15 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 File to dokimasa alla iparxoun 2 problems :S 1.Den einai auto ta CP :S 2.Den mporw na grapsw to "A" otan exw aniksei to prog. :S 3.An m apantiseis sintoma 8a eimai auxaristimenos ! :P
MaDNeX Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Op! nice share... idika me to auto assist kai me to na vlepeis poios se /targetarei ^^ polles fores peftw epidi den kserw poios me kanei target.. mexri na patisw esc gia na ton vrw H na psaksw... 8a pesei to CP thnx for sharing! i'll test
`Gerero® Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 File to dokimasa alla iparxoun 2 problems :S 1.Den einai auto ta CP :S 2.Den mporw na grapsw to "A" otan exw aniksei to prog. :S 3.An m apantiseis sintoma 8a eimai auxaristimenos ! :P sxetika me to program dn ksero kai pola gt emena dn m ebgale kai poles diskolies se sxesh me sena ara emena epekse kanonika to program ala dn mporo na s po kati parapano gt dn exo kapio prob gia na to kitakso soz ala einai tha to psakso :P
Aryan13 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 t arxeia p exei mesa sto sto .rar t kanume extract mesa sto system? gt enw trexqw to programmataki ,gia na dw to radar prp na elaxistopiisw to l2...kanw kati lathos? thans for sharing dude ;D
`Gerero® Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 t arxeia p exei mesa sto sto .rar t kanume extract mesa sto system? gt enw trexqw to programmataki ,gia na dw to radar prp na elaxistopiisw to l2...kanw kati lathos? thans for sharing dude ;D akou afou katebasis to program bale mesa to .rar arxeio se ena file kai kanto extract ekei mesa meta pare ta arxeia kai peta ta mesa sto system tou server mazi me to .exe tou programatos kai meta kane open to program kai tha litourgei elpizo na boithisa :P
Recommended Posts