MatthewD Posted January 17, 2018 Posted January 17, 2018 (edited) γεια σας δεν μπορω να "σηκωσω" τον server ενω τα εχω κανει ολα σωστα καποιος εαν μπορει να βοηθησει; στο port tester που εχει online με λεει οτι ειναι κλειστα Edited January 17, 2018 by MatthewD
0 takkenakos Posted January 19, 2018 Posted January 19, 2018 Όταν λες τα έχεις κάνει όλα σωστά; Έχει βάλει στατική ip στο pc σου ή στο restart έχασε την ip που είχες δηλώσει (129.168.1.2 από ότι βλέπω). Μήπως το ροοτερ σου έχει επιλογή για port forward γιατί νομίζω τα έχεις ανοίξει λάθος. έχεις βάλει στα config σωστές ip?
0 xTakegawa Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 εχε στο νου σου και το τοιχος προστασιας πρεπει να ειναι κλειστο
0 Nightw0lf Posted April 10, 2018 Posted April 10, 2018 ανοιξετα και σαν UDP οχι μονο TCP και το 9014 δε χρειαζεται και ανοιξε CMD γραψε ipconfig Και σιγουρεψου οτι τα ανοιξες στην σωστη IP
Question
MatthewD
γεια σας δεν μπορω να "σηκωσω" τον server ενω τα εχω κανει ολα σωστα καποιος εαν μπορει να βοηθησει; στο port tester που εχει online με λεει οτι ειναι κλειστα

Edited by MatthewD3 answers to this question
Recommended Posts