Jump to content

takkenakos

Members
  • Posts

    140
  • Credits

  • Joined

  • Last visited

  • Feedback

    0%

About takkenakos

Profile Information

  • Current Mood
    Happy
  • Gender
    Male
  • Country
    Greece
  • Interests
    Computer Geek, programming, developing Lineage2!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

takkenakos's Achievements

  1. Παιδιά νομίζω οτι δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε μεταξύ σας... Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι δεν είχα καμία πρόθεση να μου δώσει κάποιος τον κώδικα έτοιμο γιατί πολύ απλά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και σέβομαι τη δουλειά του άλλου, πίστευα πως αυτό που ζητούσα ήταν εύκολο και δεν περίμενα ότι θα πέσω πάνω σε errors που δε θα μπορούσα να λύσω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που ζητούν έτοιμα πράγματα και μετά απλά πάνε στην επόμενη ερώτηση βοήθειας μέχρι να τελειώσουν το σερβερ τους και αυτό νομίζω το αποδυκνείουν η ημερομηνία εγγραφής μου σε σχέση με τα post μου για βοήθεια. Και εγώ ότι έμαθα τα έμαθα από εδώ και από άλλα διάφορα forum. Ίσως ήταν και εξ αρχής λάθος μου που πόσταρα τα error, πάνω κάτω περίμενα την αντίδραση σας γιατί δυστυχώς εδώ όποιος ρωτάει πολλά μπαίνει στους ηλίθιους που θέλουν να ανοίξουν σερβερ και ψάχνουν έτοιμους κώδικες για να γλυτώσουν δουλεία (όχι οτι δεν υπάρχουν και αυτοί). Ακούσα ακόμα ότι δεν έχω θέληση να μάθω και προσπαθώ να αποσπάσω έτοιμο κώδικα παρουσιάζοντας το ευγενικά..... Αυτό με πείραξε ποιό πολύ από όλα να πω την αλήθεια. Λυπάμε πολύ για την όποια κακή εντύπωση δημιούργησα, ίσως να ζήτησα εξ αρχής λάθος αυτό που ήθελα. Ευχαριστώ πολύ τον HowardStern για τη βοήθεια του, όχι μόνο έλυσε το πρόβλημα μου αλλά με βοήθησε να καταλάβω περισσότερα πράγματα για τη java.
  2. Φίλε μου καταρχάς καλησπέρα, πρώτον δεν ξέρεις αν έχω γνώσεις προγραμματισμού ή οχι (και μη πεις το κλασσικό "φαίνεται αν έχεις απο αυτά που ρωτάς". κανείς δεν τα ξέρει όλα.)... δεύτερον και γνώσεις να μην έχω δεν είναι πυρινική φυσική να περάσεις 2 γραμμές κώδικα..... απλά δεν ήξερα ποιά εντολή κάνει αυτό που θέλω και σύμφωνα με αυτά που μου έστειλαν οι φίλοι παραπάνω πέφτω σε ερρορ και ναι δεν ξέρω να το λύσω... εσύ όμως γιατί τσαντίζεσαι;
  3. μου δίνει αυτό το error: 749: error: cannot find symbol object.sendPacket(new ExShowScreenMessage("text", 3000)); Παιδιά έχω αγανακτήσει.... το ψάχνω ώρες τώρα και δεν το παίρνει. Ξέρει κάποιος να μου πει τι παίζει? Έχω κάνει κανονικά import το πακετο για το exshowscreenmessage και λίγο ποιο κάτω γράφω τον κώδικα για να το εμφανισει.... σε άλλο αρχείο του project υπάρχει ακριβώς ο ίδιος κώδικας και δουλέυει.... πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.
  4. Ευχαριστώ για την απάντηση, δοκίμασα το πακέτο που μου λες αλλα πέφτω πάνω σε έρρορ, να σου πω τι κάνω να μου πεις τι κάνω λάθος. Στα import του java file έχω δηλώσει : import com.l2jfrozen.gameserver.network.serverpackets.ExShowScreenMessage; και ποιό μετά εκεί που θέλω να εμφανίσω το μήνυμα έγραψα αυτό εδώ: ExShowScreenMessage("to minima mou!",3000);
  5. Όταν λες τα έχεις κάνει όλα σωστά; Έχει βάλει στατική ip στο pc σου ή στο restart έχασε την ip που είχες δηλώσει (129.168.1.2 από ότι βλέπω). Μήπως το ροοτερ σου έχει επιλογή για port forward γιατί νομίζω τα έχεις ανοίξει λάθος. έχεις βάλει στα config σωστές ip?
  6. Χαιρετώ, Θα ήθελα να ρωτήσω άν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να φτιάξω ένα κώδικα όπου όταν θα ξεκινάει ένα event να εμφανιζει μεγάλο μήνυμα στη μέση του client και όχι στο chat. Έχω ήδη βρει το αρχείο java που περιέχει τον κώδικα του event και απλά θέλω να προσθέσω τον κώδικα να δείχνει το μήνυμα στη μέση της οθόνης και όχι στο chat. Έψαξα αρκετά αλλά δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου δώσει τα φώτα του.
  7. Παιδιά να στε καλά όλα κομπλέ!!! Κατέβασα και εγκατέστησα το JDK και όρισα το path του στη java-home και δούλεψε :) Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!!
  8. Στη JAVA_HOME έχω δώσει το path της java: C:\Program Files\Java\jre1.8.0_121 Αυτό το τελευταίο που είπες θα μου πεις πως το φτιάχνω γιατί δεν το κατάλαβα....
  9. Καλησπέρα παιδιά, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το eclipse, ποιο συγκεκριμένα παίρνω το παρακάτω error: http://prntscr.com/efwp5c Η έκδοση του eclipse είναι η Neon.2 Release (4.6.2), έχω περάσει επίσης τη μεταβλητή JAVA_HOME στις μεταβλητές του λογαριασμού μου και κάνει point σωστά στο φάκελο της java.... Επίσης έχω επιλέξει ως βασικό JRE μέσα από το eclipse τη διαδρομή της java στο pc μου... παρόλο αυτά παίρνω αυτό το error.... Αν κάποιος γνωρίζει κάτι ας μου πει :)
  10. En example of a line: 00000 Bow Lineage2 Special L2 Weapon. Increases Critical Attack by 95 and Accuracy by 6. Enhances damage to target during PvP. -1 0 0 0
  11. Χαιρετώ, προσπαθώ εδώ και 2 μέρες να κάνω edit το itemname και περνάω γύρο στις 30-40 γραμμές νέων αντικειμένων στο αρχείο, ε λοιπόν έχει πεισμώσει και δε λέει να το αποθηκεύσει με τίποτα..... Δοκίμασα με 2 διαφορετικά fileedit μπας και βγάλω κάποια άκρη άλλα τίποτα, μέχρι και σε διαφορετικό version δοκίμασα (414) αλλά και πάλι τίποτα. Τέλος να σημειώσω ότι αφήνω την κενή γραμμή στο τέλος.... Χρησιμοποιώ file edit για interlude server και το itemname δεν είναι το μοναδικό αρχείο που μου δίνει πρόβλημα, αν γράψω πάνω από 4-5 γραμμές κώδικα σε ένα οποιοδήποτε αρχείο μου πετάει error και το διαγράφει..... Καμία ιδέα;
  12. Hello, I want to know how can i edit my server info down of the server selection (the red arrow). Thanks for the help!!
  13. Just used akumu's engine.dll to play l2gold.us and its running smoothly... Thanks akumu for providind us the interlude fix!!
×
×
  • Create New...