Jump to content

\\_0riSm0S tOu Lineage ][_\\


GFbySilVeStr0

Recommended Posts

[move]Orism0S L][ alla Ellhnika.[/move]

 

 

 

 

Το Lineage, κοινώς γνωστό και ως L2 (Ελ του – ή ο δεύτερος, στα Ισπανικά, ή ο δεύτερος Ελ) είναι ένα διαδικτυακό παιχνίδι ρόλων (MMORPG (προφέρεται μασιβ μουλτιπλεηερ ονλάιν αρ πι τζι)), το οποίο παίζεται ταυτόχρονα από πολλά άζωα άτομα από όλο των κόσμο και βρίσκει τεράστια ανταπόκριση σε άτομα ηλικίας 10-45 χρονών. Σε αυτό το παιχνίδι παίρνεις "εμπειρία" σκοτώνοντας παραπληγικά τέρατα, κάτι το οποίο προσφέρει πολλά αγαθά στον παίκτη, και στο παιχνίδι αλλά ακόμη περισσότερο στην εκτός παιχνιδιού ζωή του. Επίσης υπάρχουν διαφορετικοί servers για το Lineage, οι οποίοι έχουν διαφορετικές ρυθμίσεις, και μπορείς να φτάσεις σε μερικούς στο ανώτατο level σκοτώνοντας 2 μόνο τέρατα, ώστε να νιώθεις γαμάτος.

 

Πολλοί Lineagers (παίκτες Lineage δηλαδή) υποστηρίζουν πως το παιχνίδι το πρωτοδημιούγησε ο Χάρι Πότερ σε συνεργασία με τον David Copperfield και τον Όσκαρ Ουάιλντ. Άλλοι πιστεύουν πως το δημιούργησε ο Δίας ώστε να μην πεθάνει ποτέ η αρχαία Ελλάδα (δεν έχει σημασία που το παιχνίδι δεν διαδρματίζεται στην Αρχαία Ελλάδα). Μετά απο πολλές αναλύσεις ειδικών όμως, έχει βγει το συμπέρασμα πως είναι το απομεινάρι της προεδρίας του Bill Clinton στην Αμερική. Επίσης υπάρχουν κάτι άλλοι μαλάκες που υποστηρίζουν πως είναι απομεινάρι μιας αποτυχημένης κλανιάς του Σιμήτη. Όλα είναι πιθανά.

 

Σήμερα το παιχνίδι αναπτύσσεται απο μια Κορεάτικη Εταιρεία με έδρα το καταφύγιο του Σαντάμ. Όπως θα υποψιάζεστε, πρόεδρος είναι ο Μπιν Λάντεν (το όνομα του στην Αμερική είναι Bill Gates-Βασίλης[ ή λογιαριασμός ] πόρτας). Τώρα τελευταία η εταιρεία πάει κατά διαόλου επειδή όπως υποστηρίζει και ο ίδιος ο Έντισον, οι υπάλληλοι που είναι τόσο ηλίθιοι και κάθονται και το αναπτύσσουν, προσπαθούνε να εισέλθουνε στο κτήριο απο την πόρτα ενώ το κτήριο δεν έχει πόρτες! Για το τελευταίο ευθύνεται και ο Λαζόπουλος που πήρε την πόρτα καθώς έχασε τη πόρτα του Datsun του στο δρόμο.

Ο σωστός τρόπος για να γίνει κανείς κυρίαρχος

 

Ξεκινώντας το παιχνίδι, ο παίχτης φτιάχνει τον δικό του χαρακτήρα, είτε αυτός ξέφυγε από τους Τριακοσίους, είτε από την Χιονάτη (Dwarf), είτε από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών (Orc/ Elf/ Dark Elf). Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συνέχεια του παιχνιδιού, καθώς όσο πιο μαλάκας φαίνεται ο παίκτης τόσο πιο άπαικτος θα ναι!

Το κάψιμο

 

Τα άτομα που καίνε τα εγκεφαλικά τους κύτταρα σε αυτό το παιχνίδι πάσχουν από οξεία αζωίαση και, εκτός από κάποιες ασήμαντες εξαιρέσεις, την βγάζουν όλη την ημέρα μπροστά από τον υπολογιστή του σπιτιού τους ή κατά προτίμηση σε έναν γωνιακό υπολογιστή του internet cafe της γειτονιάς τους (για να μην πάνε σε κανένα άλλο πιο μακρινό και κουραστούν). Συνηθίζουν να παίζουν 2 μέρες σε έναν server και αφού φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο τον παίκτη τους και νιώσουν κυρίαρχοι του κόσμου, πάνε να παίξουν αλλού μετά. Όλοι αυτοί έχουν μια ψευδαίσθηση ότι κάνουν κάτι για το οποιο πρέπει να περηφανεύονται, και περιφρωνούν όσους δεν ασχολούνται με το παιχνίδι επειδή δεν ξέρουν απλά τι να συζητήσουν μαζί τους. Υπάρχει και μια άλλη κατηγορία παικτών Lineage II, που οι server στους οποίους η εξέλιξη του παίκτη είναι γρήγορη, τους φαίνεται σαν 'νουμπιά'. Αυτοί είναι οι λεγόμενοι σκληροπυρηνικοί παίκτες Lineage II οι οποίοι δεν έχουν (εκτός από ζωή) πρόβλημα να σκοτώσουν 4.569.321 λαγουδάκια για να φτάσουν στο εικοστό επίπεδο τον παίκτη τους. Αυτοί έχουν την ψευδαίσθηση ότι ευχαριστιούνται το παιχνίδι περισσότερο από τους άλλους. Επειδή ο παίκτης τους έφτασε στο εβδομηκοστό του επίπεδο σε 2 χρόνια 3 μήνες 4 ημέρες 6 ώρες 9 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα, τα οποία έχουν χάσει από τη ζωή τους, νομίζουν ότι 'νιώθουν το παιχνίδι' όπως λένε στη διάλεκτο τους. Αυτή η κατηγορία εμφανίζει μεγάλα ποσοστά αυτοκτονικών παικτών διότι μια ωραία πρωία ο σέρβερ αργά ή γρήγορα θα κλείσει, και το κάψιμο θα πάει στράφι. Αν τελικά ο παίκτης καταφέρει και ξεπεράσει το σοκ του κλεισίματος του σέρβερ, αφού χύσει τόνους καυτά δάκρια και βγάλει καμιά εικοσαριά σπαραχτικές κραυγές επειδή έχασε φίλους όπως ο DenExoZoi1990, o Paizo2XroniaSynexomena, η ToPaizoGomena και ο SexyXontros, καταλαβαίνει το σφάλμα του. Και μετά απλά ψάχνεται να βρει σέρβερ. Πιθανό είναι να πάει όπου πάνε οι προαναφερθείς μεγκαπιξελικοί φίλοι του. Όμως μέσα σε αυτούς τους παίκτες υπάρχουν μικρά σε ηλικία άτομα που αποδεικνύουν ότι έχουν ένα λαμπρό μέλλον μπροστά τους, και ότι κακώς τους θεωρούνε ξεγραμμένους. Αυτά τα άτομα εκτός από το Lineage που είναι η κύρια ασχολία τους, γράφονται σε σχολή χορού, Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Κινέζικα, κιθάρα, τύμπανα, μαθήματα τραγουδιού, μαγειρικής, ηλεκτρολογίας, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, σκάκι, τάβλι και σε αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα. Και όλα αυτά για τον πολύ απλό λόγο ότι μπορούν να λείπουν από το σπίτι όλη την ημέρα για να είναι στο ίντερνετ καφέ της γειτονιάς τους. Και αυτοί καίγονται και οι γονείς τους κοιμούνται ήσυχοι αφού τα παιδιά τους έχουν υγιή ενδιαφέροντα, άσχετο ότι σε όλες αυτές τις σχολές πατάνε μόνο στην ημέρα της εγγραφής τους αλλά και στον Αγιασμό (για να παρακαλέσουν τον Θεό να τους κάνει 'ίμπα' στο Lineage II).

 

Όσοι παίζουν φανατικά Lineage ισχυρίζονται ότι πριν αρχίσουν να παίζουν τους πλησίασε ένας κύριος και τους έδωσε ένα παράξενο κόκκινο χαπάκι. Μερικοί πιο συνειδητοποιημένοι λένε ότι ο κόσμος μας είναι το matrix και η αλήθεια βρίσκεται στο Lineage. Αυτά τα άτομα στην πλειοψηφεία τους ονομάζονται άζωοι, επειδή απλά πάσχουν από έλλειψη πραγματικής ζωής και νομίζουν ότι το Lineage τους παρέχει όλα όσα χρειάζονται για να επιβιώσουν. Κάποιοι που θέλουν να το παίξουν αυτοσυνειδητοποιημένοι λένε σε όποιον συναντάνε στο παιχνίδι "get a life", αγνοώντας ότι ούτε αυτοί έχουν.

Οι αρχιάζωοι

 

Οι GM's δηλαδή οι πιο άζωοι παίκτες του παιχνιδιού δηλαδή που είναι διαχειριστές των server, έχουν την ικανότητα να κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με τους ώμους τους όπως κάνει και ο Μητσοτάκης. Μάλιστα στο επίπεδο 5 και μαζί με κάτι άλλα ναρκωτικά που παίρνει ο χαρακτήρας κάνει χειρότερα απο εκκρεμές.

 

Συμπτώματα και Επιπτώσεις

 

Μικρή μερίδα παιχτών κάνει ένα διάλειμμα από το παιχνίδι δέκα-δεκαπέντε λεπτών για φαγητό, γεγονός αισιόδοξο, καθότι οι περισσότεροι παίχτες αρκούνται στους αντιπάλους που έφαγαν εντός του παιχνιδιού. Μετά από πολλές ώρες πόρωσης τα άτομα αυτά παθαίνουν το σύνδρομο με κωδικό όνομα L2C1- C6, με το C να δηλώνει την σοβαρότητα της κατάστασης.

==================================================================================================================================================

Ekana Search dn brhka kt paromoio.

 

Dior8oste me an exw adiko.

 

SilVeStr0

 

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...