[HardCore] Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 poli wreo share tha itan endiaferon na kaneis share kai ayto gia tin allagi name :)
-Mr.CuTe- Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 teliosss!!!wreo share file!!!sinexise etsi!!
EtEяNiTy™ Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 omg file xaxa meta to pantrema twra vgainei kai h allagh fylou fovero vgale ki alla tetoia(ama eisai hdh pantremenos ti ginetai?)
Lycan Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 poli oreo an borouses n baleis k gia change name wreos share..
captain1 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kalo Share file douleui telia ! Alla kalitera na iparxi me donate ! xD
DāЯқŜiĐє Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Kai g@mw ta shares...(afto kai o hero npc mou aresan para poli)..Kali douleia :P
Fogotendx20 Posted February 3, 2009 Author Posted February 3, 2009 Kalo Share file douleui telia ! Alla kalitera na iparxi me donate ! xD tora afta einai psila gramata, edw skopos mas einai na kanoume share merika pragmata oste na mathenoun i ali! :)
DāЯқŜiĐє Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 Simfwnw me ton Fogotend..(eksalou dn einai duskolo ipo8etw na to kaneis na allazei filo kai na sou zitaei donate items..:P)
CaLeSty Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 poli kalo share ... alla akoma kalutera na evazes kai auto me to name .. 3ereis auta pane mazi .. allazeis filo allazeis kai name ... episis einai poli kalo gia na min prizoun tous gms .. na se rotiso kati ... @offtopic : auto me to name .. an to name pou diale3o uparxei idi ti sumvainei ?
BloodyWarrior Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 poli kalh douleia fogotend!! m aresoun ta teleutea s share me allagi onomatos , allagi filou, ..!! @offtopic : auto me to name .. an to name pou diale3o uparxei idi ti sumvainei ? to exw dokimasei kai sou leei oti to name iparxi!
DāЯқŜiĐє Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 to exw dokimasei kai sou leei oti to name iparxi! LOL...Logiko dn einai?? @offtopic: re Fogotend gt dn mazeueis ola ta shares sou se ena thread kapia stigmi??Skepsou to..
BloodyWarrior Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 LOL...Logiko dn einai?? nai logiko einai alla ipirxe kai i periptosi na evazes ena name na ipirxe kai na s empene kanonika!! xwris na s leei oti iparxi.. anyway apo oti exw paratirisi sta npc tou fogotend dn iparxi kanena bug ...
Recommended Posts