Jump to content
  • 0

Στο Θεμα Του Hexid[Help]

sasisma

Question

γεια σας και παλι παιδια... με την σειρα μου να αναφερω το προβλημα που μου βγαζει και δεν μπορω να βρω πως να το λυσω....

Να αναφερω... Εχω βαλει το Hexid.txt μεσα σε (gameserver,gameserver/config,gameserver/config/network) και επισης (loginserver/config,loginserver/config/network)

να αναφερω επισης.. στην Database δεν βγαζει κανενα "gameserver" και καθε φορα π ανοιγω τον server μου βγαζει αφτο το Error γινεται να με βοηθησει καποιος? 

ακομα και απο teamviewer αμα γινεται ! ευχαριστω πολυ!!! χρησημοποιω L2JFrozen!

3499n5d.png

Edited by sasisma

6 answers to this question

Recommended Posts

• 0

Βεβαιώσου οτι στα configs έχεις σωστά τα settings για την db (name/pass) και αν οντως ειναι σωστά,

πήγαινε σβήσε τα hexid και ξανα κάνε τα αλλα τώρα βάλε διαφορετικό νούμερα απο πριν,πχ αν είχες πατήσει 1,πάτα 2 κλπ.

• 0

Βεβαιώσου οτι στα configs έχεις σωστά τα settings για την db (name/pass) και αν οντως ειναι σωστά,

πήγαινε σβήσε τα hexid και ξανα κάνε τα αλλα τώρα βάλε διαφορετικό νούμερα απο πριν,πχ αν είχες πατήσει 1,πάτα 2 κλπ.

ειχα προσπαθησει να σβησω εντελος τα hexid.txt και να τα ξαναβαλω τα εκανα αλλα και παλι τιποτα. (το δοκιμασα παλι με 1)

τα configs απο οτι κοιταξα ειναι ενταξει :s δεν ξερω τι παιζει :(

• 0

το ειχα σε πολλα σημεια το hexid.. ειχα ακολουθησει ενα βιντεο του MrAndrew ps στο youtube .. και οταν τον ρωτησα γτ εμενα μ βγαζει αυτο το προβλημα μου ειπε οτι εκανα 2 φορεσ register δεν το καταλαβα...

• 0

Το Προβλημα βρεθηκε! 

ηταν στο Login.properties!

AcceptNewGameServer = False.

το αλλαξα σε True και δουλεψε! 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...