Skip to content

L2F Relaunch.

Featured Replies

Ειμαι στην ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω,πως γινεται το relaunch του L2Forever,του γνωστου L2Off C4 που ξεκινησε το 2007.

 

Για οσους θυμουνται,ηταν,και ειναι ακομα μεσα στο τοπ 5 των καλυτερων Mid-rate server ολων τον εποχων,και θα ηθελα να τονισω πως ειναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ L2F,ΟΧΙ αυτοι οι servers που φτιαχτηκαν κατα καιρους με την επωνυμια μας και εκλεισαν σε 2-3 μηνες.

 

Ειμαστε εδω για να κρατησουμε οπως τοτε και να δωσουμε σε ολους εσας που ασχολειστε ακομα η θελετε να ξαναασχοληθειτε με το παιχνιδι και δεν υπαρχει κατι καλο,ηρθε η ωρα να ξαναμπειτε στο παιχνιδι και να το ευχαριστηθειτε.

 

Ο server θα ειναι οπως τον θυμαστε,και για οσους δεν τον γνωριζουν μπορουν να επισκεφτουν το site μας www.lineage2forever.org και να ενημερωθουν πληρως.

 

Θα ειναι ετοιμος περιπου στις 25 Σεπτεμβριου και σας υποσχεται τα καλυερα!

  • 2 weeks later...

Καλό άνοιγμα φίλε μου.

Create an account or sign in to comment

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.