Jump to content
  • 0

Dev For Faction Code [ Den Exw Lefta ;/ ]

Question

Posted

ean bori kapoios na me voi8isi na kanw ena server 8elw good vs evil.. itan ena palikari apo edo mesa eipe pws 8a voi8ouse alla den bori k autos telika gt den exei xrono ktlp ktlp... ean kapoios me gnosis bori na voi8isi as grapsi edw i sto pm to skype tou na milisoume... 

euxaristw ek ton proteron

Recommended Posts

• 0
Posted

afti tin stigmi exw ftiaksei kati alla oxi faction akrivos, war of races , race vs race , dn mporeis na xtipisis t idio race sou alla mporeis na kaneis oti sub thes

• 0
Posted

ean bori kapoios na me voi8isi na kanw ena server 8elw good vs evil.. itan ena palikari apo edo mesa eipe pws 8a voi8ouse alla den bori k autos telika gt den exei xrono ktlp ktlp... ean kapoios me gnosis bori na voi8isi as grapsi edw i sto pm to skype tou na milisoume... 

euxaristw ek ton proteron

re to palikari eipe na se help sto stisimo toy server :) 

meta proekipse to faction ktl ktl ( kai ontos den exw xrono ) :P

• 0
Posted

ti m les k esu tora... dld nomizis oti 8a me helparoun autoi ? egw pisteuw poio polu gia na vlepoum oi Global Mod. oti lene k kala egw 8a se help k gia na mazepsoun kanena post.. 

re file dn ine ipoxrewmenos kaneis na stamatisei tis douleies tou gia n ftiaksei ena faction engine gia esena free, tha s voithisoume ipame alla otan mporoume.. Twra thes mouni twra tha gamiseis? dn paei etsi.. o xdem s trollari episis 

• 0
Posted

re file dn ine ipoxrewmenos kaneis na stamatisei tis douleies tou gia n ftiaksei ena faction engine gia esena free, tha s voithisoume ipame alla otan mporoume.. Twra thes mouni twra tha gamiseis? dn paei etsi.. o xdem s trollari episis 

eisai sovaros? Parata oti kaneis na voi9iseis to palikari. O server sou mporei na perimenei, o cryptonakoc omws den mporei, giafto ase oti kaneis na tou ftiakseis to code arketa perimenei  to paidi eleos diladi pws tin idate edw mesa

• 0
Posted (edited)

eisai sovaros? Parata oti kaneis na voi9iseis to palikari. O server sou mporei na perimenei, o cryptonakoc omws den mporei, giafto ase oti kaneis na tou ftiakseis to code arketa perimenei  to paidi eleos diladi pws tin idate edw mesa

νταήδες με 15 άτομα παρέα που πάνε για ξύλο στις 5 το πρωί.

Edited by `Sanctus
  • 0
Posted

xxdem esu re file mono den voi8as... edw mesa o ka8e enas exei enan server p asxolite toulaxiston 5 xronia epano se auton den prokite na teliosi pote.. den prokite na aniksi pote.. koinos ama vgiazome k den boro na perimeno tin eoniotita tou server tou prepi na ton pliroso gia na m kani mia doulia p bori na einai apo 30 lepta mexri 2 ores... 

kai den milaw prosopika gia ena atomo.. oloi edw mesa etsi einai.. enas p 8eli na voi8isi perni k to skype beni k telioni tin idia mera ora re file.. kai den einai kanenas upoxreomenos na voi8isi kala les... alla den bori k kanenas na me douleuh oti 8a voi8isi k sto telos kanenas den bori.. 

vck veveos bori alla gia na stamatisi ton server t k na me voi8isi 8eli na ton pliroso...

Y.G. xxxdem / 'Sanctus euxaristw polu gia to spam sas re... 

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...