Megadevil Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 gz wrea auti i douleia prepei na to epsaxes arketa Quote
kissmeordie Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 re paidia kai gamo einai alla ayto den mporoune na to ftiaksoune epidei t einai den einai kai bug ama einai ferneis ena zoaki kai varas me hokye i me daggera ena skill i se enan alo filo s p tha erthi mazi s kai meta klikareis grigora tin porta kai etsi pali tin varas dokimasmeno kai piani se olous tous server Quote
Versus Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 re paidia kai gamo einai alla ayto den mporoune na to ftiaksoune epidei t einai den einai kai bug ama einai ferneis ena zoaki kai varas me hokye i me daggera ena skill i se enan alo filo s p tha erthi mazi s kai meta klikareis grigora tin porta kai etsi pali tin varas dokimasmeno kai piani se olous tous server Dn pianei se gracia. Quote
WanteD* Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Fovero Koplo , but dn trwei poli wra ayto to prama?? Quote
tsagaris Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 mw ligi ipomoni kai tou spanou ta genia ginonte Quote
Dev Atlas Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 to exoune ksaxakanei post alla den pirazei einai polh kalo Quote
Recommended Posts