'Baggos' Posted February 4, 2015 Author Posted February 4, 2015 Ασε τους βλακες να ψαχνουν για λαθη. Eμενα προσωπικα, που δεν ξερω και πολλα απο coding, με βοηθησε τουλαχιστον να κατανοησω καποια πραγματα.. Πολυ ωραια δουλεια! Ναι δε θα δώσω σημασία στο τι είπε φίλε... Όταν ανεβάζεις κάτι, δέχεσαι και αρνητικά και θετικά πράγματα.. Το PC μου δεν μπαίνει Lineage για να φτιάχνω κώδικες και να τους δοκιμάζω, και με τα παραπάνω απλά ήθελα να τυπωθεί το παράδειγμα του " ! ". Δεν έδωσα βάση να το βάλω όπου πρέπει, απλά πρόσθεσα το ! χωρίς καν να μπω Eclipse και να δείξει ότι είναι λάθος ή σωστό... Βλακεία μου βέβαια, γιατί ένα παράδειγμα πρέπει να είναι σωστό.
GODLike™ Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Πολύ καλή δουλειά, θα ήταν πολύ ωραίο αν συνέχιζες να δημιουργείς τέτοια θέματα με περισσότερες λειτουργίας και υψηλότερο βαθμό δυσκολίας...Θα ήταν πάρα πολύ καλό για τους αρχάριους.
'Baggos' Posted February 10, 2015 Author Posted February 10, 2015 Πολύ καλή δουλειά, θα ήταν πολύ ωραίο αν συνέχιζες να δημιουργείς τέτοια θέματα με περισσότερες λειτουργίας και υψηλότερο βαθμό δυσκολίας...Θα ήταν πάρα πολύ καλό για τους αρχάριους. Δυστυχώς ο υπολογιστής μου δεν μπαίνει Lineage για να μπορέσω να φτιάξω κάτι που να δοκιμάσω αν δουλέψει και να το δείξω σωστά.. Σε λίγες μέρες που θα τον φτιάξω θα ανεβάσω περισσότερα..
Keravnoss Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 wraios odhgos 8a me voi8isei polu se auta pou 8elw
Recommended Posts