Jump to content

Question

Posted (edited)

καλησπερα, εχω εναν home server τον οποιο τον hostarw στο pc μου. Εχω ανοιξει ports κανονικα για να μπαινουν και αλλοι στον server. Το προβλημα μου αρχικα είναι οτι ενω το κανω host στην IP μου, δεν γινεται να loggarei κανεις απο την ιδια γραμμη (δηλαδη pc το οποιο παιρνει net στο σπιτι μου) και επιπλεον δεν γινεται για καποιον αλλο εξισου περιεργο λογο να μπουν συγκεκριμενα ατομα. (δεν ειναι λογο face control :P)

Το connection γινεται κανονικα με το login διοτι βλεπω στην κονσολα οτι αυτοι που δεν μπορουν να μπουν δημιουργουν accounts, αλλα δεν μπορουν να περασουν στο επομενο βημα του char select/creation. Η ολη διαδικασια σταματα μετα το Please wait εκει που πατας confirm στην επιλογη server. 

Thanks!

Edited by panagipapado

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Κλεισε το firewall ή ακομη καλυτερα βαλε exception στο firewall για το L2.
Αλλιως , αν δεν φταει αυτο πατα cmd -> ipconfig και συγκρινε το τελευταιο ψηφιο της IPv4 με εκεινο στα ports.

Και αν δεν φταει ουτε αυτο τοτε δες στα config αν εχεις enable το config που μπαινουν μονο gm/admin.