Sido Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 "Noul salut oficial in mediul rapului romanesc :A inviat Cedrea, Adevarat a Inviat !" S-a dus si ctc-ul :)) Quote
Sido Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 da. :)) Am mai mereu dreptate si cand spun ca e gata, Gata! -Ioan. Tu cine esti copile ? Quote
Trance Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Am mai mereu dreptate si cand spun ca e gata, Gata! Are o comunitate si nu stie s-o foloseasca... Quote
Karasu Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pot sa-mi bag si eu nasul in oala voastra? despre ce tot vorbiti aicea :)) ? Quote
Trance Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Pot sa-mi bag si eu nasul in oala voastra? despre ce tot vorbiti aicea :)) ? Da-i bataie. Quote
Sido Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 (edited) Pot sa-mi bag si eu nasul in oala voastra? despre ce tot vorbiti aicea :)) doar daca vrei sa ti-l gatim, ca oala e goala. sincer iti spun trance, i-am dat dea' pm-uri cum si ce sa imbunatateasca, ajunsesem la 40 ppl + , nu-s multi, dar ma refer ca lumea incepea sa ramana pe server, iar el ne ignora. tot serverul era in clanul meu :))) ii ajutam cu sfaturi/adena/iteme pe toti, ba chiar si power lvl, dar la ora de varf el dadea restart sau cine mai stie ce... lumea se oftica iti dai seama, si pleca... si nu cred ca stia cineva mai bine decat mine ce-i trebuie serverului, pentru ca toti se plangeau la mine ce nu le convine/merge Edited September 20, 2014 by Sido Quote
Trance Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 doar daca vrei sa ti-l gatim, ca oala e goala. sincer iti spun trance, i-am dat dea' pm-uri cum si ce sa imbunatateasca, ajunsesem la 40 ppl + , nu-s multi, dar ma refer ca lumea incepea sa ramana pe server, iar el ne ignora. tot serverul era in clanul meu :))) ii ajutam cu sfaturi/adena/iteme pe toti, ba chiar si power lvl, dar la ora de varf el dadea restart sau cine mai stie ce... lumea se oftica iti dai seama, si pleca... Nu are treaba ca adm. Quote
Trance Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 lol acum vad ca esti global mod :))) :)) Quote
Sido Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 am zis ca esti ceva vip ca aia erau albastrii Quote
prezicator Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 deci eu nu intelg despre ce e topicul asta ... , apropo , Salut ! Quote
Trance Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 deci eu nu intelg despre ce e topicul asta ... , apropo , Salut ! spam Quote
Recommended Posts