Jump to content

Hotelul Pentru Scriitori Netrebnici

Recommended Posts

• 1 month later...
Posted

Mi-am luat un adrenaline care cica merge pe L2Era...nah, pana la urma tipul mi-a zis abia dupa ce i-am trimis banii ca merge doar pe win 7. apoi ca nu mai merge ca trebuie fix ca pula mea..etc...si acum sunt nervos la culme...vreau doar sa-l vad pe ala cu ban.

Posted

Mi-am luat un adrenaline care cica merge pe L2Era...nah, pana la urma tipul mi-a zis abia dupa ce i-am trimis banii ca merge doar pe win 7. apoi ca nu mai merge ca trebuie fix ca pula mea..etc...si acum sunt nervos la culme...vreau doar sa-l vad pe ala cu ban.

Eu nu inteleg de ce nu l-ai luat de pe site-ul lor oficial.

Posted

adica nu merge cel oficial si merge unul fake? :dat:

eu nu ma pricep, dar am un prieten care a mai folosit si spunea ca odata ce platesti, platesti sa ti-l faca pentru un server anume. intra el la tine in pc si-ti face toate setarile.

Posted

N-are treaba cu asta. Aia e configuratie pentru anumite servere pentru script-uri.

Sunt servere care au sguard bun si nu merge adrenaline.

De ex pe L2Era merge adrenalinu cracuit cu niste setari speciale in systemu-l celor de la L2Era...Cel platit nu merge. Il am si ala:))