Trance Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 (edited) O iei pe jos? 2-3 stops in aeroporturi pana ajung in Romania, cam 2 zile numai pe drum fac. >__< Edited March 2, 2016 by Trance Quote
MADM4N Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 (edited) Nașpa, dar nu-ți plâng ție de milă :))) intra pe facebook si uitate la pozele lui, o sa iti plangi tie de mila :)). numai pentru simplu fapt ca a fost acasa la Bilbo baggins sunt ofticat pe el :). Edited March 29, 2016 by Enigma@ Quote
Sido Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 intra pe facebook si uitate la pozele lui, o sa iti plangi tie de mila :)). numai pentru simplu fapt ca a fost acasa la Bilbo baggins sunt ofticat pe el :). da da știu. Și el nu vrea să-și adauge serverul pe site-ul ăsta de-l promovez. Vine el acasă, îi rup eu picioarele. Quote
CryStaliN Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 l2 finest de pagina aia mai zici ceva sau ? Stai mă..că am fost ocupat cu mutatul.Mai am de rezolvat niște kkt.uri și o să vedem. Quote
Sido Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 vorbisem cu ala si ma tot freca la cap. pari neserios :))) Quote
Recommended Posts