Jump to content

Recommended Posts

Posted
Just now, WeirdSituation said:

αυριο θελω να μπεις στο στριμακι, μην εξαφανιστεις οπως πριν, πρεπει να στηριζεις τους φιλους σου:happyforever:

ΩΡΑ; ΩΡΑ; ΩΡΑ; ΩΡΑ;

Posted

Έχω ένα κακό. Νομίζω ότι κανείς δεν καταλαβαίνει το χιούμορ μου, επειδή νομίζω ότι είστε καθυστερημένοι. Πρέπει να το φτιάξω αυτό. 

Posted
1 minute ago, MiraDBZ said:

ΩΡΑ; ΩΡΑ; ΩΡΑ; ΩΡΑ;

απογευμα:happyforever: σε εκανα ταγκ πριν για να μπεις αλλα δε το ειδες

1 minute ago, MiraDBZ said:

Έχω ένα κακό. Νομίζω ότι κανείς δεν καταλαβαίνει το χιούμορ μου, επειδή νομίζω ότι είστε καθυστερημένοι. Πρέπει να το φτιάξω αυτό. 

αμα δε σε ξερει καποιος δεν καταλαβαινει. δε γινεται να σε ξερουν ολοι ουτε να τους ξερεις ολους :alone:

Posted

@melron

Ο l2 mod άλλαξε σε gaming απλά και μόνο για να είναι λίγο πιο γενικό, να πιάσει και τα υπόλοιπα Όχι και τόσο active gaming boards, έκανε ότι έκανε απλά έχει 1 topic την εβδομάδα  παραπάνω να κάνει clear :laughing:

Σίγουρα ρε φίλε τα έθεσες ωραία και με ωραία παραδείγματα αλλά το θέμα δεν είναι να γνωρίζουμε ο ένας τον άλλο με το μικρό του εδώ μέσα γιατι αυτό γίνεται τώρα...

Πρέπει να διορθώσουμε αυτά τα sections και να τα κάνουμε πάλι ενεργά αυτά η κάποια άλλα ενδεχόμενος λίγο πιο γενικά..

Anyway νομίζω πως οι gmods που είναι τώρα είναι ικανοί να πάνε το forum ένα βήμα παραπάνω, θα δούμε.. εδώ θα είμαστε να τους κρίνουμε :laughing:

Επίσης αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του spam section να βγάζουμε τα κόμπλεξ και τα καραγκιοζιλίκια μας εδώ ούτος ώστε να είμαστε κομπλε στο υπόλοιπο forum ..Ε ας θυσιάσουμε ένα topic στον βωμό των spammers δεν είναι να τους πηγαίνεις και πολύ κόντρα. :laughing:

Posted

isws na itan i 1001 prwti fora pou kapoios paraponethike gia ta akura/innactive  sections 

perimenw pws kai pws gia tin 1002