MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 6 minutes ago, MiraDBZ said: Για κάποιον παράξενο λόγο δε μπορώ να αντιδράσω στα δικά μου ποσταρίσματα. Μάλλον επειδή τα ποσταρίσματα του είναι για τον πούτσο; Ρητορική η ερώτηση. Μην απαντήσεις. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Just now, MiraDBZ said: Μάλλον επειδή τα ποσταρίσματα του είναι για τον πούτσο; Ρητορική η ερώτηση. Μην απαντήσεις. Ό,τι θέλω θα κάνω. Δεν θα σε ρωτήσω κιόλας; Το μυαλό σου είμαι, ό,τι θέλω να κάνω. Όποτε άντε αυτίσου, δηλαδή άντε αφαίρεσε κάνα παραπάνω χρωμόσωμα, μπας και ησυχάσω εγώ και οι υπόλοιποι. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Just now, MiraDBZ said: Ό,τι θέλω θα κάνω. Δεν θα σε ρωτήσω κιόλας; Το μυαλό σου είμαι, ό,τι θέλω να κάνω. Όποτε άντε αυτίσου, δηλαδή άντε αφαίρεσε κάνα παραπάνω χρωμόσωμα, μπας και ησυχάσω εγώ και οι υπόλοιποι. [Όχι] Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 7 minutes ago, JaharakaL said: Παυλο γιατι δε σε βρισκω Instagram; Τί εννοείς δεν με βρίσκεις; Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 1 minute ago, JaharakaL said: Ελα σκασε κουρασες Αυτό να έρθεις εδώ να μου το πεις, αν έχεις τον κόλπο δηλαδή, γιατί αλλιώς δεν ενδιαφέρομαι. Quote
WeirdSituation Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 ελα ιωαννινα, εξω απο τον φουρνο στη γωνια Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Συνεχίζω την εξόρυξη δεδομένων σαν καλός σκλάβος. Πρώτο σύμπερασμα μετά από λίγη έρευνα είναι το ότι η μάνα του Μήτσου είναι απογοητευμένη, επειδή ακριβώς έχει για γιο τον Μήτσο. Quote
MiraDBZ Posted April 17, 2020 Posted April 17, 2020 Just now, WeirdSituation said: ελα ιωαννινα, εξω απο τον φουρνο στη γωνια Λες να πουλάνε ακόμα τις υπέροχες πίτσες, τις μαγευτικές τυρόπιτες κουρού και τις βασισμένες λουκανικόπιτες; Quote
Recommended Posts