Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

O Παύλος λέει ότι τρέχει συνέχεια το μυαλό και μιλάει πολύ γρήγορα και τραυλίζει επειδή μιλάει γρήγορα και μάλλον είναι από τα χάπια τα οποία παίρνει επειδή είναι άρρωστος με την Nike!

Edited by MiraDBZ
Απλά πρέπει να σταματήσω να μιλάω τόσο γρήγορα και να ΚΟΨΩ τα χάπια και να το γυρίσω σε ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ για να μπορώ να κάνω σεξ μελλοντικά κάτι που χρειάζομαι σαν άντρας που είμαι. Άντε γιατί 3 χρόνια γαμιέμαι με τα πρεζόχαπα.
Posted
1 hour ago, MiraDBZ said:

O Παύλος λέει ότι τρέχει συνέχεια το μυαλό και μιλάει πολύ γρήγορα και τραυλίζει επειδή μιλάει γρήγορα και μάλλον είναι από τα χάπια τα οποία παίρνει επειδή είναι άρρωστος με την Nike!

Ψοφα λιγο να δω κατι. Ευχαριστω

Posted
4 minutes ago, Whispering Tales said:

Ψοφα λιγο να δω κατι. Ευχαριστω

Καλό κομμάτι.

Posted

@Elfocrash Ξεκολλα με τα reaction κ γραψε τιποτα ανθρωπικο. Χαθηκε η επαφη πια.. 

Μου λειπουν τα πενιχρα, ηλιθια, βδελυρα σχολια σου η τα fail java code που εγραφες :'(

• Sad 1
Posted

Σε μένα πήγαινε αυτό; Σε μένα πήγαινε αυτό. Τί θες να κάνω; Αφού  δεν μπορώ, όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι (λόγω της καραντίνας), τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Να παίξω κάνα παιχνίδι; Δεν έχω παιχνίδια.

Posted

Θα ήθελα να παίξω λολάκι αλλά με 2mbps σύνδεση κανείς ποτέ δεν γάμησε. Και να έχω και το Λιτσάκι να στέλνει τις μαλακίες της στο fb και να ανεβαίνει το ping μου. Αηδία πραγματικά. Άντε να μαζέψω 60 ευρώ να βάλω κατοστάρα να ησυχάσω για κάνα χρόνο. 

Posted
11 minutes ago, Whispering Tales said:

@Elfocrash Ξεκολλα με τα reaction κ γραψε τιποτα ανθρωπικο. Χαθηκε η επαφη πια.. 

Μου λειπουν τα πενιχρα, ηλιθια, βδελυρα σχολια σου η τα fail java code που εγραφες :'(

Επίσης δεν κατάλαβα τουλάχιστον τις μισές λέξεις, απ'όσες έγραψες, οπότε τις γκουγκλάρω τώρα στο Google Dictionary που έχω στο κινητό.

Posted (edited)

Επίσης ποιο στον πούτσο είσαι;

Edited by MiraDBZ
PROJECT MXBTV