MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 (edited) O Παύλος λέει ότι τρέχει συνέχεια το μυαλό και μιλάει πολύ γρήγορα και τραυλίζει επειδή μιλάει γρήγορα και μάλλον είναι από τα χάπια τα οποία παίρνει επειδή είναι άρρωστος με την Nike! Edited April 13, 2020 by MiraDBZ Απλά πρέπει να σταματήσω να μιλάω τόσο γρήγορα και να ΚΟΨΩ τα χάπια και να το γυρίσω σε ΙΑΤΡΙΚΗ ΜΑΡΙΧΟΥΑΝΑ για να μπορώ να κάνω σεξ μελλοντικά κάτι που χρειάζομαι σαν άντρας που είμαι. Άντε γιατί 3 χρόνια γαμιέμαι με τα πρεζόχαπα.
Whispering Tales Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 1 hour ago, MiraDBZ said: O Παύλος λέει ότι τρέχει συνέχεια το μυαλό και μιλάει πολύ γρήγορα και τραυλίζει επειδή μιλάει γρήγορα και μάλλον είναι από τα χάπια τα οποία παίρνει επειδή είναι άρρωστος με την Nike! Ψοφα λιγο να δω κατι. Ευχαριστω
Whispering Tales Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 @Elfocrash Τι λεει ρε θα ανοιξουμε κανενα project να το κλεισουμε 2 μερες μετα? 1
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 4 minutes ago, Whispering Tales said: Ψοφα λιγο να δω κατι. Ευχαριστω Καλό κομμάτι.
Whispering Tales Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 1 minute ago, MiraDBZ said: Καλό κομμάτι. https://www.youtube.com/watch?v=CwMfH47d65I
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 17 minutes ago, Whispering Tales said: https://www.youtube.com/watch?v=CwMfH47d65I Ωραίο φαίνεται, αλλά δεν πρόκειται να το ακούσω. Το έκανα και claim κιόλας.
Whispering Tales Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 @Elfocrash Ξεκολλα με τα reaction κ γραψε τιποτα ανθρωπικο. Χαθηκε η επαφη πια.. Μου λειπουν τα πενιχρα, ηλιθια, βδελυρα σχολια σου η τα fail java code που εγραφες :'( 1
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Σε μένα πήγαινε αυτό; Σε μένα πήγαινε αυτό. Τί θες να κάνω; Αφού δεν μπορώ, όλη μέρα κλεισμένος στο σπίτι (λόγω της καραντίνας), τι άλλο θα μπορούσα να κάνω; Να παίξω κάνα παιχνίδι; Δεν έχω παιχνίδια.
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 Θα ήθελα να παίξω λολάκι αλλά με 2mbps σύνδεση κανείς ποτέ δεν γάμησε. Και να έχω και το Λιτσάκι να στέλνει τις μαλακίες της στο fb και να ανεβαίνει το ping μου. Αηδία πραγματικά. Άντε να μαζέψω 60 ευρώ να βάλω κατοστάρα να ησυχάσω για κάνα χρόνο.
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 11 minutes ago, Whispering Tales said: @Elfocrash Ξεκολλα με τα reaction κ γραψε τιποτα ανθρωπικο. Χαθηκε η επαφη πια.. Μου λειπουν τα πενιχρα, ηλιθια, βδελυρα σχολια σου η τα fail java code που εγραφες :'( Επίσης δεν κατάλαβα τουλάχιστον τις μισές λέξεις, απ'όσες έγραψες, οπότε τις γκουγκλάρω τώρα στο Google Dictionary που έχω στο κινητό.
MiraDBZ Posted April 13, 2020 Posted April 13, 2020 (edited) Επίσης ποιο στον πούτσο είσαι; Edited April 13, 2020 by MiraDBZ PROJECT MXBTV
Recommended Posts