Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ελα παπια τι εγινε ενιωσες ενα chill να διαπερνα απο το νοτιαιο μυελο στη κηλη του μεσοσπονδυλιου δισκου? Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ελα παπια τι εγινε ενιωσες ενα chill να διαπερνα απο το νοτιαιο μυελο στη κηλη του μεσοσπονδυλιου δισκου? Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Παπια να σε ρωτησω εισαι παλιος εσυ τωρα? Κουβαλας experience? Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Παπια να σε ρωτησω εισαι παλιος εσυ τωρα? Κουβαλας experience? Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ω βασικα Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Σφαζαμε παιδακια στα στενα του compton, chios με τον Φορτουνα απο το 97 Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Να σου πω ρε παλιουρα εχω προβληματα με κατι moderator τον λεγομενο Justice τον εχεις ακουστα? Σκοτωνε μυγες με τα ξυλακια απο το κινεζικο ενω εβλεπε vampire diaries. Και που λες καναμε σχεση και τωρα δεν μου μιλαει γιατι δεν ταιριαζουμε στο χαρακτηρα λεει κλπ (αριστερος ειναι) παιζει να κανουμε κατι με αυτον? Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Δωσε μια διευθυνση στον Φορτουνα και σκεψου το ως τελειωμενη υποθεση Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ο Ντασκ ειναι νεκρος απο το 2012, τωρα ποσταρει το κοριτσακι στο υπογειο για να μην κινησουμε υποψιες Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Δωσε μια διευθυνση στον Φορτουνα και σκεψου το ως τελειωμενη υποθεση Ευχαριστω Ω μεγαλε βασιλια βατραχε αλλα ολα θα γινουνε ηρεμα ε? Μην μαθει τιποτα ο maxtor Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ρε πουστονεο ξερεις σε ποιον μιλας? Το mxc εγινε off meta απο οταν το παρατησα εγω και μπαινει τωρα το καθε πουστονεο νομιζοντας πως Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ω σκατα, νιωθω ενα chill στην σπονδυλικη μου στηλη Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Ρε πουστονεο ξερεις σε ποιον μιλας? Το mxc εγινε off meta απο οταν το παρατησα εγω και μπαινει τωρα το καθε πουστονεο νομιζοντας πως Γ Ν Ω Ρ Ι Ζ Ε Ι ηρεμισε Παπια, ερχονται και γιορτες πρεπει να σε τσουζει το τραπεζι Quote
AccessDenied Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Παει η παπια 8 χρονια εμπειριας στο MAXc και θελει 8 χρονια να γραψει μια προταση.. κωλογεροι Quote
Xplicit7 Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Πω πω ένιωσα ένα chill να διαπερναει τη σπονδυλικη μου στήλη. Quote
Exte. Posted September 7, 2016 Posted September 7, 2016 Πω πω ένιωσα ένα chill να διαπερναει τη σπονδυλικη μου στήλη. Same. Γιαυτο δεν ποσταρα ξανα, περιμενω στο νοσοκομειο καλου κακου Quote
Recommended Posts