AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) Το κατάλαβα :3 Αντε σε λίγο καιρό θα φτάσω 30 είμαι 25 εδώ και κάνα μήνα Se rotise kaneis? Ante mhn er8w ekei me ton elfo kai grapsoume me spray stous toixous exw apo to spiti sou "C# PROSKINHMENH, JAVA PETHAMENH" Edited June 6, 2016 by AccessDenied
Katherine Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες. Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα. Pame gia chiparisma mazi me ta skulia dab dab gav gav.
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες. Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα. Pame gia chiparisma mazi me ta skulia dab dab gav gav. gav gav θα βλέπουν και που την πίνουμε ;
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Οι νέες ταυτότητες θα περιέχουν μικροτσίπ στο οποίο σε πρώτη φάση θα αποθηκεύονται βιομετρικά χαρακτηριστικά ενώ σε δεύτερη φάση ίσως περιλαμβάνουν και τον ΑΜΚΑ, τον ΑΦΜ κλπ έτσι ώστε η χρήση της να επεκταθεί και στις υγειονομικές υπηρεσίες αλλά και στην εφορία, ίσως και στις τράπεζες. Οι νέες ταυτότητες έρχονται καθώς υπάρχουν σφοδρές πιέσεις κυρίως από τις ΗΠΑ για αλλαγή των υπαρχόντων ταυτοτήτων οι οποίες πλαστογραφούνται εύκολα. Pame gia chiparisma mazi me ta skulia dab dab gav gav. Δηλαδη τωρα ο Justice μπορει να με κανει Mute παντου?
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Δηλαδη τωρα ο Justice μπορει να με κανει Mute παντου? ακόμα και την ώρα που χέζεις
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 (edited) ακόμα και την ώρα που χέζεις Συγνωμη για να καταλαβω, πες οτι ειμαι στην κρεβατοκαμαρα με τον Justice και κοιμομαστε σαν ζευγαρι που ειμαστε. θα μπορει ο xdem να μας κανει tracking και να μας χακαρι στον υπνο μας? Edited June 6, 2016 by AccessDenied
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Συγνωμη για να καταλαβω, πες οτι ειμαι στην κρεβατοκαμαρα με τον Justice και κοιμομαστε σαν ζευγαρι που ειμαστε. θα μπορει ο xdem να μας κανει tracking και να μας χακαρι στον υπνο μας? άμα είστε πίσω από vpn όχι
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 άμα είστε πίσω από vpn όχι To vpn ειναι προστασια ? Παιρνουμε προστασια παντα! Οποτε ο xdem δεν μας κανει τιποτα ετσι? Γιατι εχω ακουσει οτι χακαρι τα παντα ειναι μανιακος.. λεει τωρα εβγαλε 8 χιλιαδες σε 2 μηνες απο το σερβερ του και τα εφαγε ολα σε geodata. Πρεπει να φοβαμαι τον xdem? Ευχαριστω super κατερινα!
๖ۣۜYoung ๖ۣۜthug Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 To vpn ειναι προστασια ? Παιρνουμε προστασια παντα! Οποτε ο xdem δεν μας κανει τιποτα ετσι? Γιατι εχω ακουσει οτι χακαρι τα παντα ειναι μανιακος.. λεει τωρα εβγαλε 8 χιλιαδες σε 2 μηνες απο το σερβερ του και τα εφαγε ολα σε geodata. Πρεπει να φοβαμαι τον xdem? Ευχαριστω super κατερινα! Κανένας σχολιασμός για το πόσα έβγαλε από τον σέρβερ , δεν χρειάζετε να τον φοβάσε αντιθέτως άμα έχεις ένα 20αρικο να του πληρώσεις το dedi θα γίνετε και συνεργάτες.
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Κανένας σχολιασμός για το πόσα έβγαλε από τον σέρβερ , δεν χρειάζετε να τον φοβάσε αντιθέτως άμα έχεις ένα 20αρικο να του πληρώσεις το dedi θα γίνετε και συνεργάτες. Μα κυριε young thug ο dedicated του σερβερ κοστιζει τουλαχιστον 150 ευρω. Μιλαμε για τελευταιας τεχνολογιας υπολογιστη. Τι αναγκη να εχει ο κυριος xdem απο μενα? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Justice Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 @access μην διαδίδεις φήμες . Εγώ ειμαι για τσιπούρα δεν είμαστε μαζί σε άφησα σπίτι .
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 @access μην διαδίδεις φήμες . Εγώ ειμαι για τσιπούρα δεν είμαστε μαζί σε άφησα σπίτι . Οπα οπα... σοβαρα τωρα?.. βγαινεις χωρις εμενα? Πες μου απλα ενα λογο, σου σταθηκα σε καθε στιγμη. Απο τοτε που βγηκε το C3 μεχρι την αντιγραφη του Aion σε στηριζα.. και εσυ πας εξω και πινεις τσιπουρα? Τι ειμαι εγω? ΚΑΝΕΝΑ PROJECT ΤΟΥ ΕΛΦΟ? να με παρατας μετα απο 3 μερες? Οχι.. θα τα πουμε στο δικαστηριο.. παιρνω το PC και το pack του trance.
Justice Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Στο συμφωνώ συμβίωσης που υπογράψαμε τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα αυτά . Τις εξόδους κτλπ
AccessDenied Posted June 6, 2016 Posted June 6, 2016 Στο συμφωνώ συμβίωσης που υπογράψαμε τα είχαμε ξεκαθαρίσει όλα αυτά . Τις εξόδους κτλπ Βλακιες.. οταν καθομασταν αγκαλιτσα και βλεπαμε Batman Vs Superman και τρωγαμε πιτσα χωρις σαλτσα με μανιταρια και πιπερια οπως σ'αρεσει... αυτα το συμβολαιο σου δεν τα εγραφε ε; Σου δινω μεχρι αυριο το βραδυ να το ξανασκεφτεις... αλλιως θα καταληξεις σαν το MeVsYou.. μονος στο σπιτι 4
Recommended Posts