DrenepiaWorld Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Επρεπε να ειχε το τετρακινητο για να σε "αρχισει" στα powerslide xD τετρακινητο ηταν :P και οποτε εμπαινε σε στροφες εβγαζε το antisprinter πως λεγεται δεν θυμαμαι για να γλυστραει (παλαβος) Quote
Alexi Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 τετρακινητο ηταν :P και οποτε εμπαινε σε στροφες εβγαζε το antisprinter πως λεγεται δεν θυμαμαι για να γλυστραει (παλαβος) Το μαγικο κουμπι του ESP :P Εισαι σιγουρος πως ειναι το "τετρα" ? Διοτι το awd βγαζει 225 απο το εργοστασιο αντι για 180 xD Quote
DrenepiaWorld Posted March 19, 2016 Posted March 19, 2016 Το μαγικο κουμπι του ESP :P Εισαι σιγουρος πως ειναι το "τετρα" ? Διοτι το awd βγαζει 225 απο το εργοστασιο αντι για 180 xD η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχα ρωτησει ποτε απλα δεν ηξερα καν οτι δεν υπαρχει εκδοση που δεν ειναι τετρακουνα χδ μην βλεπεις που λεω για κοντρες κ αλογα κλπ ειμαι σκραπας με αυτα δεν εχω ιδεα οτι ακουω λεω χαχαχαχα αλλα λογικα ετσι πως το λες οντως δεν στεκει να ηταν τετρακουνα Quote
Alexi Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 η αληθεια ειναι οτι δεν τον ειχα ρωτησει ποτε απλα δεν ηξερα καν οτι δεν υπαρχει εκδοση που δεν ειναι τετρακουνα χδ μην βλεπεις που λεω για κοντρες κ αλογα κλπ ειμαι σκραπας με αυτα δεν εχω ιδεα οτι ακουω λεω χαχαχαχα αλλα λογικα ετσι πως το λες οντως δεν στεκει να ηταν τετρακουνα 1.8 180hp προσθιοκινητο με εξατμιση μονης αποληξης 1.8 225hp τετρακινητο με εξατμιση διπλης αποληξης Απλα για να γνωριζεις ;) Nevermori Bαραει καλα Quote
DrenepiaWorld Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 1.8 180hp προσθιοκινητο με εξατμιση μονης αποληξης 1.8 225hp τετρακινητο με εξατμιση διπλης αποληξης Απλα για να γνωριζεις ;) τοτε σιγουρα δεν ηταν 4κουνα, ειχε μονη εξατμιση αλλα το εκανε διμπουκο μετα εκεινος thanks for the tip btw :P Quote
DrenepiaWorld Posted March 20, 2016 Posted March 20, 2016 Nevermori enough internet for today :poker face: Quote
Eagle_Eye Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Makari o Trump na arxisei ton 3o pagosmio na adeiasei ligo o planhths...polys o adagwnismos sthn agora ergasias. Quote
xxdem Posted March 21, 2016 Posted March 21, 2016 Makari o Trump na arxisei ton 3o pagosmio na adeiasei ligo o planhths...polys o adagwnismos sthn agora ergasias. xaxaxa, ala den nomizw oi vlakes oi amerikanoi na einai ikanoi gia kati tetio Quote
DrenepiaWorld Posted March 22, 2016 Posted March 22, 2016 xaxaxa, ala den nomizw oi vlakes oi amerikanoi na einai ikanoi gia kati tetio den tous simferei re na kanun kati tetoio Quote
DrenepiaWorld Posted March 24, 2016 Posted March 24, 2016 αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχ κλαιω με το γελιο του Quote
Recommended Posts